12.4 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Haiducul prins la furat. Împărțea banii cu săracii – VIDEO

Un hoţ din Ruginoasa obişnuieşte să-şi împartă pradă cu familiile sărace. Mai exact, din banii pe care îi obţinea din furturi trimitea o parte celor care au nevoie mare nevoie de ajutor. Băiatul a fost prins de poliţiştii de la Transporturi Feroviare Paşcani şi este cercetat în libertate, riscând să-şi petresca următorii ani după gratii.

HAIDUC V SEACA VASILICA FULGA

Vasilică Fulga are 19 ani şi până acum, declarate 5 furturi, din magazine alimentare, baruri şi de pe calea ferată. El spune că a recurs la acest gest pentru că nu avea bani şi pentru a plătit datoriile pe care le-a făcut.

Mai mult, tânărul care locuieşte de ceva timp în Valea Seacă a dat din banii pe care îi găsea sau obţinea din magazine sau din vânzarea cuprului furat, şi familiile nevoiaşe. Una dintre beneficiare este o familie cu 4 copii din Iaşi.

Băiatul este autorul a 5 furturi şi poliţiştii de la TF Paşcani au reuşit să-l găsească după ce, Vasilică a sustras de pe calea ferată, cablu ce conţine cupru, pentru a-l valorifica la centrele de colectare a fierului vechi.

HAIDUC V SEACA VASILICA FULGA 1
Furturile au avut loc pe parcursul unui an calendaristic, pe segmental de calea ferată Paşcani – Lespezi, fiind pusă în pericol siguranţă transportului feroviar de persoane.

Tânărul a recunoscut şi regretă cele făcute, însă nu îi pare rău că a ajutat familia săracă şi cu patru copii din Iaşi. El spune că a luat pentru bucată de cablu sustrasă de pe calea ferată câteva zeci de lei.

Pentru faptele sale, de furt calificat, riscă ani grei de puşcărie. În momentul de faţă este cercetat în stare de libertate.

Menţionăm că Vasilică Fulga are 19 ani provine dintr-o familie cu 4 copii, din comună Ruginoasa, însă de câţiva ani locuieşte fără forme legale în Valea Seacă.

Mai multe informatii in materialul video din cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow