More

  Haideți să fim solidari! Un copilaș de 5 ani diagnosticat cu tumoare cerebrală are nevoie de ajutor

  In prag de sarbatori, o familie din localitatea Miroslovesti este greu incercata de soarta. Baietelul lor, in varsta de cinci anisori, a fost diagnosticat cu tumoare cerebrala si se afla internat la Spitalul de Neurochirurgie Nicolae Oblu Iasi. 

  Parintii mai au inca trei fetite, din care cea mai mica are doar sase luni. Mama s-a internat si ea cu baietelul in unitatea medicala, iar tatal a ramas acasa pentru a avea grija de ceilalti copilasi.

  Intr-o postare pe Facebook, femeia care i-a dat viata copilasului bolnavior cere ajutorul persoanelor cu suflet mare. Se descurca greu cu banii in aceasta perioada, deoarece ingrijirea medicala a celui mic, drumurile pana la Iasi si cheltuielile cu ceilalti copii, depasesc posibilitatile financiare ale familiei.

  Bună seara sunt mateo am 5 ani si am fost diagnosticat cu tumoare craniana vă rog care doreste să ma ajute cat de putin cane descurcam greu cu bani mai am 3 surioare si traim din alocatie si indemnizatia lui surioara cea mica de 6 luni. Multumesc frumos!” a precizat mamica pe retelele de socializare.

  Cei care doresc sa ajute pot lua legatura cu familia dand click aici sau sunand la numarul de telefon al mamei, 0741307960, Doina Gabita Ciocoiu.

  De asemenea, donatii se pot face si in conturile de aici Ciocoiu Neculai Marian – LEI  – RO52RZBR0000060021487867 sau CONT EURO RO25RZBR0000060021487868.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  12 august – Ziua internaţională a tineretului (ONU)

  In 1999, Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a aprobat recomandarea făcută de Conferinţa mondială a miniştrilor responsabili pentru Tineret ca 12 august...

  Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitatea Mircești (parțial)

  În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de...

  Furnizarea apei, întreruptă pe strada Școlii din localitatea Lespezi

  În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de...

  Opinii