24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

”Hai să dansăm împreună!”. Doi coregrafi din străinătate la Pașcani

elefant.ro
answear.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro
credius.ro
horacredit.ro/
elefant.ro

Ultimele știri

”Hai să dansăm împreună!” a fost îndemnul a doi coregrafi care au ajuns din străinătate în școlile din Pașcani. Elevii și profesorii au făcut întocmai, iar ora de sport s-a transformat într-un curs de învățare a unor pași de dans, exact ca pe scenele de spectacole. La final, toată lumea a fost încântată, iar cei doi coregrafi s-au arătat mulțumiți de amabilitatea și mai ales de frumusețea orașului. Vezi materialul video în cadrul buletinului de știri INFOBIT.

Două școli din Pașcani au găzduit în aceste zile cursuri de dans dar și lecții altfel de limbi străine. Asta pentru că, doi tineri, dansatori de profesie, din Scoția, au venit să viziteze România. Este vorba despre Seby, pășcănean plecat de mai mulți ani din țară și Ashlee, o tânără de 20 ani.

În acest proiect au fost implicați peste 200 de elevi și profesori. Demonstrațiile de dans au avut loc în sălile de sport de la Liceul Teoretic “Miron Costin” și Colegiul Tehnic CF Unirea. Pentru început, cei doi tineri au făcut o demonstrație.

Au urmat zeci de pași “predați”, apoi dansul în sincron. Vezi materialul video în cadrul buletinului de știri INFOBIT.

Activitățile au avut ca obiective dezvoltarea competențelor de înțelegere și producere în limba engleză cu vorbitori de limba engleză.

Dar și oferirea unei alternative la violență și sedentarism: dansul ca activitate sportivă, recreativă, formativă și nu în ultimul rând ca formă de socializare și de dezvoltare personală.

Ashlee (20 ani) și Seby (28) sunt dansatori profesioniști, cu experiență în entertainment în țările din Marea Britanie, în Laponia și în Grecia.

Această activitate, la Liceul Teoretic “Miron Costin”, vine în continuarea proiectului propus de către o voluntară care a venit la acest liceu, Léa Ricci, și a susținut lecții și activități în care a învățat elevii cum să folosească tehnica de imixtiune a unor alte limbi în predarea altora.

Articolul precedentANUNȚ VÂNZARE
Articolul următorO școală își va schimba numele

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI