19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

„Hai la teatru!”. Elevii sunt aşteptaţi să se înscrie la festivalul concurs

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Festivalul “Hai la teatru!” – festival concurs al trupelor din şcolile şi liceele judeţului şi oraşului Iaşi, organizat de Teatrul „Luceafărul” Iași, va ajunge, în 2016, la ediția a X-a.  Evenimentul, unul dintre primele de acest gen din țară, este programat în zilele de 21 și 22 martie.

Manifestarea va avea, ca de obicei, trei secţiuni: clasele I – IV, clasele V – VIII, clasele IX – XII, iar premiile vor fi acordate pe aceste categorii de vîrstă.

Trupele interesate trebuie să depună la secretariatul teatrului sau să expedieze prin poştă (str. Grigore Ureche nr. 5, Iaşi), pînă la data de 25 februarie, o înregistrare video a spectacolului propus (CD sau DVD) însoţită de o prezentare a formaţiei (nume, activitate, componenţă, profesor coordonator, participări la manifestări similare, palmares etc).

Materialele vor fi însoţite de precizarea “Pentru Festivalul «Hai la teatru»!”.

Selecţia va fi făcută de organizatori, iar ansamblurile vor fi înştiinţate de rezultate pînă cel tîrziu la data de 4 martie. Este acceptată o singură propunere din partea fiecărei trupe, alta decît cele care au fost prezentate la ediţiile precedente. Durata reprezentaţiei trebuie să fie de cel puţin 15 minute şi de cel mult o oră. Se pot înscrie spectacole în limba română, dar şi în limbi străine.

continuarea pe ziaruldeiasi.ro

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI