23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

„Hai la teatru!”. Elevii sunt aşteptaţi să se înscrie la festivalul concurs

Festivalul “Hai la teatru!” – festival concurs al trupelor din şcolile şi liceele judeţului şi oraşului Iaşi, organizat de Teatrul „Luceafărul” Iași, va ajunge, în 2016, la ediția a X-a.  Evenimentul, unul dintre primele de acest gen din țară, este programat în zilele de 21 și 22 martie.

Manifestarea va avea, ca de obicei, trei secţiuni: clasele I – IV, clasele V – VIII, clasele IX – XII, iar premiile vor fi acordate pe aceste categorii de vîrstă.

Trupele interesate trebuie să depună la secretariatul teatrului sau să expedieze prin poştă (str. Grigore Ureche nr. 5, Iaşi), pînă la data de 25 februarie, o înregistrare video a spectacolului propus (CD sau DVD) însoţită de o prezentare a formaţiei (nume, activitate, componenţă, profesor coordonator, participări la manifestări similare, palmares etc).

Materialele vor fi însoţite de precizarea “Pentru Festivalul «Hai la teatru»!”.

Selecţia va fi făcută de organizatori, iar ansamblurile vor fi înştiinţate de rezultate pînă cel tîrziu la data de 4 martie. Este acceptată o singură propunere din partea fiecărei trupe, alta decît cele care au fost prezentate la ediţiile precedente. Durata reprezentaţiei trebuie să fie de cel puţin 15 minute şi de cel mult o oră. Se pot înscrie spectacole în limba română, dar şi în limbi străine.

continuarea pe ziaruldeiasi.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow