More

  Hai la film! Dăruiește din inimă

  Hai la film! Dăruiește din inimă

  Asociaţia “Lumină şi Dar ” în parteneriat cu Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Paşcani organizează evenimentul Dăruieşte din inimă ce în acest an a ajuns la cea de-a IV a ediție. Pentru 7 lei prețul unui bilet puteți vede filmul animat, dublat în limba română – Balerina. Deja s-au făcut rezervări și se anunță locuri puține pentru evenimentul de la începutul lui Decembrie.

  S-au pus în vânzare biletele la proiecția filmului pentru copii și nu numai – Balerina. Prețul unui este de doar 7 lei iar din banii adunați se vor cumpăra cadouri pentru cei din Asociația Lumină și Dar, aflați în necaz. Povestea filmului este una dintre pasiune și dorința de a face ce îți place sau la ce vizezi. Așadar, cu multă muncă, visul se poate realiza.

  Organizatorii vă aștepată pe data de 7 decembrie, de la orele 18:00 la film. Proiecția va fi în sala de spectacole de la Casa de Cultură. Trebuie să știți că filmul este dublat. Biletele se găsesc la sediul Asociației din clădirea Constructorul, la parter. De asemenea, prin şcoli vor umbla reprezentanţii asociației.

  “Te aşteptăm pe 7 decembrie 2017 la ora 18:00 la Casa de Cultură pentru a viziona filmul Balerina, film DUBLAT în limba română. Scopul proiecţiei este pentru a oferi un zâmbet de Crăciun celor 25 de copii din programul asociaţiei. Vă aşteptăm!” transmit organizatorii.

  Menționăm că Asociația Lumină și Dar este coordonată de părintele Cristea și o parte din finațare este venită de la femeia de afaceri Doina Cepalis.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet