9.5 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Hai la film! Dăruiește din inimă

Hai la film! Dăruiește din inimă

Asociaţia “Lumină şi Dar ” în parteneriat cu Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Paşcani organizează evenimentul Dăruieşte din inimă ce în acest an a ajuns la cea de-a IV a ediție. Pentru 7 lei prețul unui bilet puteți vede filmul animat, dublat în limba română – Balerina. Deja s-au făcut rezervări și se anunță locuri puține pentru evenimentul de la începutul lui Decembrie.

S-au pus în vânzare biletele la proiecția filmului pentru copii și nu numai – Balerina. Prețul unui este de doar 7 lei iar din banii adunați se vor cumpăra cadouri pentru cei din Asociația Lumină și Dar, aflați în necaz. Povestea filmului este una dintre pasiune și dorința de a face ce îți place sau la ce vizezi. Așadar, cu multă muncă, visul se poate realiza.

Organizatorii vă aștepată pe data de 7 decembrie, de la orele 18:00 la film. Proiecția va fi în sala de spectacole de la Casa de Cultură. Trebuie să știți că filmul este dublat. Biletele se găsesc la sediul Asociației din clădirea Constructorul, la parter. De asemenea, prin şcoli vor umbla reprezentanţii asociației.

“Te aşteptăm pe 7 decembrie 2017 la ora 18:00 la Casa de Cultură pentru a viziona filmul Balerina, film DUBLAT în limba română. Scopul proiecţiei este pentru a oferi un zâmbet de Crăciun celor 25 de copii din programul asociaţiei. Vă aşteptăm!” transmit organizatorii.

Menționăm că Asociația Lumină și Dar este coordonată de părintele Cristea și o parte din finațare este venită de la femeia de afaceri Doina Cepalis.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI