19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Guvernul USL, iubeşte” Pascaniul. Nici un leu pentru investiţii în acest an. Doar promisiuni pentru căminul de la Lunca.

Veşti dezamăgitoare de la Guvernul României. Municipiul Paşcani nu va primi nici un leu la aşteptata rectificare bugetară din luna iulie, pentru realizarea de noi investiţii. Asta deşi pe parcursul anului trecut atât parlamentarii cât şi reprezentanţii administratiei locale spuneau că în acest an cel puţin două proiecte de interes public vor primi finanţare de la bugetul de stat. În urma întâlniri de ieri a primarului Dumitru Panta zi cu un secretar de stat de la Ministerul Dezvoltării s-a ajuns la concluzia că în acest an Primăria Paşcani ar trebui să se bazeze doar pe veniturile proprii. Totuşi este posibil ca la viitoarea rectificare bugetară Guvernul să înceapă finanţarea pentru reabilitarea Căminului Cultural din suburbia Lunca Paşcani, investiţie estimată la cca 2,4 milioane de lei.
Primarul Pantazi spune că în acest an Guvernul finanţează doar investiţii în continuare iar proiectul de la Paşcani a primit deja avizul comisiei tehnico-economice.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow