21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind graţierea şi ordonanţa privind modificarea Codurilor penale, simultan cu bugetul de stat

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat în conferinţa de presă ţinută marţi seara în comun cu ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, că Guvernul a adoptat în şedinţa de marţi seara un proiect de lege privind graţierea şi unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar şi o ordonanţă de urgenţă privind modificarea Codurilor penale.

El a precizat că primele două proiecte de lege vor merge la Parlament în procedură de urgenţă.

Ordonanţa de modificare a codurilor penale nu s-ar fi regăsit pe o ordinea de zi suplimentară a şedinţei de guvern de marţi seară. Potrivit unor surse, ministrul de Justiţie a intervenit pentru a anunţa că mai are trei acte normative de aprobat, şedinţa concentrându-se pe bugetul de stat care urma să fie trimis în Parlament.

Şedinţa de guvern a început la ora 19.45 iar pe ordinea de zi erau programate trei acte normative: proiectul legii bugetului de stat pe anul 2017, proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017 şi proiectul de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2017.

Continuare pe Mediafax

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow