More

  Gura de oxigen pentru Primaria Motca. Guvernul va plati o datorie a administratiei locale

  Array

  Gura de oxigen pentru Primaria Motca. De curand, administratia locala a semnat un contract de finantare cu un minister pentru acoperirea unei datorii de cateva miliarde de lei vechi. Suma trebuia platita catre o firma care a realizat investitia de apa si canal, din localitate.

  Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a dat o mana de ajutor comunitatii din Motca. Prin intermediul Consiliului Judetean Iasi, guvernul a alocat suma de 11 miliarde de lei vechi pentru stingerea unei datorii avute de primarie catre o firma care a lucrat la realizarea retelelor de apa si canal.

  Investitia a inceput in anul 2007, iar receptia sistemului de alimentare a fost facuta anul trecut. Ministerul Mediului a suportat 85% din valoarea proiectului.

  Dupa ce va fi platita toata investitia, edilul comunei spera sa poata fi pus in functiune si sistemul de canalizare.
  Mentionam ca statia de epurare are doua module, iar lungimea totala a retelei de canalizare este de 10.000 ml, fiind montate pentru 276 de camine de racordare pentru utilizatori.
  Potrivit unei statistici din 2.800 de comune, in Romania doar 550 au canalizare iar aproape 7 milioane de persoane nu au apa curenta in locuinte.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp