14.1 C
Paşcani
marți, septembrie 27, 2022
Array

Gunoiul pe care nu vrea să-l ridice nimeni. Este în mijlocul străzii, lângă cimitir şi blochează calea de acces

- Advertisement -

Scandal la Valea Seacă, între primar şi preotul paroh. Din cauza lor are de suferit un localnic. Este vorba despe gunoiul din cimitir aruncat în mijlocul străzii. Astfel, un bărbat care are casa construită pe un deal nu mai poate trece cu maşina pe acel drum din cauza mizeriei.

GUNOI CIMITIR TOPILE
De vineri seară, 6 noiembrie, un bărbat stă „izolat” în locuinţă pentru că gunoiul din cimitirul Topile este pus în mijlocul străzii şi astfel este blocată calea de acces spre sat. Domnul Crăciun locuieşte de 2 ani în acea zona şi este victima scandalului între primarul comunei Valea Seacă, Valeriu Român şi preotul Mihai Fronea.

Chiar dacă în zona a fost amenajat un loc pentru depozitarea gunoiului, cei care au făcut curăţenie nu au mai avut unde să-l pună, pentru că sunt luni bune de când cei care se ocupă de la Primăria comunei nu l-au mai ridicat. Contract încheiat între parohie şi primărie există. Chiar şi taxele sunt plătite. A fost făcută şi o solicitare în luna martie a acestui an către edil, însă nici un răspuns.

GUNOI CIMITIR TOPILE 1

Primarul Valeriu Român se apară şi spune că nu ridică acel gunoi pentru că nu este gunoi menajer şi îl acuză pe preot că vinde locuri de veci din proprietatea publică a comunei. Ba mai mult, gunoiul nu este colectat pentru că ar fi vorba de două cimitire – Gastesti Paşcani şi Topile Valea Seacă. Materialul video în cadrul buletinului de știri INFOBIT.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow