22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Gunoi de doi metri în garsoniera unei bătrâne din Pașcani. Au intervenit patru instituții pentru a face curățenie

  Ultimele știri

  Gunoi de doi metri în garsoniera unei bătrâne din Pașcani. Au intervenit patru instituții pentru a face curățenie. Asta după ce mai mulți locatari, din cauza mirosului insuportabil, au solicitat ajutorul administrației locale. Pe parcursul a câtorva ore, câteva remorci încărcate cu zeci de saci menajeri au fost duse la groapa de gunoi. Femeie, o bătrână în vârstă de 76 ani este nemulțumită că i se face curat în casă. Ea spune că s-a obișnuit așa, cu grămezile de haine și resturi de mâncare. Vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  Acestea sunt imaginile care au îngrozit locatarii, polițiștii și cei de la salubritate prezenți de la prima oră a dimineții pe Alea Sportului, la căminul ITP. Cum a fost deschisă ușa de la garsonieră, mirosul insuportabil s-a împrăștiat imediat, iar cei prezenți au avut nevoie de măști de protecție și de aer curat.

  Locuința seamăna mai mult cu o ghenă de gunoi. Accesul acolo abia a fost făcut, asta pentru că mizeria strânsă de ani de zile ajunge la o înălțime de aproape doi metri. Acolo erau de la haine, resturi menajere, tot ce aduna Elena Gherasim de prin oraș.

  10 oameni s-au străduit să adune deșeurile și să curățe locul. Actiunea a durat mai bine de 6 ore. La final, locul a fost dezinfectat și deratizat.

  Elena Gherasim, care își petrece majoritatea timpului prin cimitir, primind de pomană, s-a arătat nemulțumită de acțiune oamenilor legii.

  Oamenii spun că nu au văzut în viața lor așa ceva și că nu credeau că sunt persoane care adună tot ce le iese în cale.

  Elena Gherasim are pensie de 400 lei, pe lună și primește ajutor, ce constă în mâncare și bani, de la oamenii care își fac milă de ea, când au treabă prin cimitir.

  Amintim că în urmă cu câțiva ani, tot în același bloc, oameni legii au intervenit, la solicitarea vecinilor care nu mai puteau sta acolo, din cauza mirosului, la o locuință unde stătea tot o bătrână.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet