16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Gunoi de doi metri în garsoniera unei bătrâne din Pașcani. Au intervenit patru instituții pentru a face curățenie

Gunoi de doi metri în garsoniera unei bătrâne din Pașcani. Au intervenit patru instituții pentru a face curățenie. Asta după ce mai mulți locatari, din cauza mirosului insuportabil, au solicitat ajutorul administrației locale. Pe parcursul a câtorva ore, câteva remorci încărcate cu zeci de saci menajeri au fost duse la groapa de gunoi. Femeie, o bătrână în vârstă de 76 ani este nemulțumită că i se face curat în casă. Ea spune că s-a obișnuit așa, cu grămezile de haine și resturi de mâncare. Vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Acestea sunt imaginile care au îngrozit locatarii, polițiștii și cei de la salubritate prezenți de la prima oră a dimineții pe Alea Sportului, la căminul ITP. Cum a fost deschisă ușa de la garsonieră, mirosul insuportabil s-a împrăștiat imediat, iar cei prezenți au avut nevoie de măști de protecție și de aer curat.

Locuința seamăna mai mult cu o ghenă de gunoi. Accesul acolo abia a fost făcut, asta pentru că mizeria strânsă de ani de zile ajunge la o înălțime de aproape doi metri. Acolo erau de la haine, resturi menajere, tot ce aduna Elena Gherasim de prin oraș.

10 oameni s-au străduit să adune deșeurile și să curățe locul. Actiunea a durat mai bine de 6 ore. La final, locul a fost dezinfectat și deratizat.

Elena Gherasim, care își petrece majoritatea timpului prin cimitir, primind de pomană, s-a arătat nemulțumită de acțiune oamenilor legii.

Oamenii spun că nu au văzut în viața lor așa ceva și că nu credeau că sunt persoane care adună tot ce le iese în cale.

Elena Gherasim are pensie de 400 lei, pe lună și primește ajutor, ce constă în mâncare și bani, de la oamenii care își fac milă de ea, când au treabă prin cimitir.

Amintim că în urmă cu câțiva ani, tot în același bloc, oameni legii au intervenit, la solicitarea vecinilor care nu mai puteau sta acolo, din cauza mirosului, la o locuință unde stătea tot o bătrână.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow