Pe strada Rozelor din Paşcani situaţia urbanistică nu este tocmai roză, mai ales după o ploaie torenţială. Chiar dacă se afla în zona „bogaţilor” – Dallas,  aşa cum a fost denumit cartierul de case Aerodrom, drumul este neasfaltat, mai mult plin cu pământ şi nisip. Locuitorii din zona se plâng ca se circulă greu din cauza gropilor şi a mizeriei de pe stradă şi solicită Primăriei să intervină de urgenţă.
Probleme asemănătoare sunt şi pe alte străzi din acelaşi cartier. Reprezentanţii Primăriei spun că vor interveni cu utilajele pentru repararea străzilor şi acoperirea lor cu prundiş aşa cum s-a mai făcut până acum. Lucrările au început deja, în cursul zilei de marţi, în urma întrebărilor jurnaliştilor.
Străzile din cartierul Aerodrom nu au fost şi nu vor fi asfaltate decât după ce vor fi extinse reţelele de apă şi canalizare spun reprezentanţii Primăriei Paşcani. Lucrările, promise de mult, ar urma să înceapă din primăvara anului viitor, din fonduri europene. Investiţia va fi realizată de operatorul ApaVital.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider