2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Groaznic accident de tren la Hălăucești (FOTO +18)

Calcata de tren HalaucestiScene socante petrecute in gara din comuna Halaucesti. Bucati din cadavrul unei batrane au fost gasite in aceasta dimineata pe firul 2 al caii ferate din apropierea garii. Groaznica descoperire a fost facuta in jurul orelor 07:00, de catre un localnic care trecea prin zona. Corpul batranei era imprastiat pe cativa zeci de metri, de-a lungul caii ferate, cel  mai probabil dupa ce a fost surprinsa si accidentata mortal de un tren.

Pana in acest moment, politistii nu au reusit sa identifice cadavrul femeii si nici modul in care s-a petrecut tragedia.

Calcata de tren Halaucesti 2La fata locului, s-a deplasat o echipa de criminalisti de la Politia Pascani care face cercetari pentru stabilirea identitatii cadavrului.

Din primele cercetari, reiese ca ar fi vorba despre Tereza Burbulea in varsta de 71 de ani din Halaucesti. Un localnic a confirmat ca hainele apartin surorii lui, care locuia in apropierea garii.

Calcata de tren Halaucesti 3

Femeia a fost vazuta ultima data aseara in jurul orelor 20:00, la biserica din comuna. Dupa ce a aflat teribila veste, fratele batranei a cautat-o acasa insa aceasta nu a fost de gasit.  Localnica locuia singura si nu mai avea niciun copil, deoarece in urma cu cativa ani singurul fiu care locuia in comuna Mogosesti-Siret, s-a stins din viata. ziarulorizont.info

Calcata de tren Halaucesti 1+

 

 

 

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow