17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Groază în tren. Pietroaie aruncate în călători

Groază în tren. Pietroaie aruncate în călători

Clipe de coșmar pentru câțiva călători aflați în trenul ce duce spre Iași. În gara Ruginoasa, câțiva elevi navetiți au aruncat cu bolovani spărgând gamurile vagaoanelor. Cei prezenți s-au panicat atât de tare crezând că sunt împușcături. Urmele lăsate te duc cu gândul la un atentat. A fost anunțată Poliția pentru identificarea și pedepsirea autorilor. Controlorul spune că nu s-a întâmplat prima dată, ci frecvent sunt asemenea situații. Oamenii legii au început cercetările pentru a se lua măsurile care se impun.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Ca după împușcături arată geamurile trenului Pașcani – Iași. Zilele trecute, câțiva elevi navetești “s-au distrat” aruncând cu bolovani în tren. Au nimerit geamurile vagoanelor și chiar o sacoșă a unui trecător. Din fericire, nu au nimerit nici un pasager.

Cei prezenți au trăit clipe de coșmar și au avut impresia că este atentat, povestește una dintre persoanele prezente în tren.

Chiar în acele clipe s-a sunat și la Poliție pentru a fi identificați autorii faptei. Reprezentanții IPJ Iași spun că se fac cercetări pentru ca făptașii să fie trași la răspundere pentru ceea ce au făcut.

Controlorul din acea seară spune că nu e prima dată când se întâmplă și că situații de gen sunt frecvente.

Și pe rețelele de socializare au apărut imagini cu titlul de – Cum pleacă trenul in fiecare seara din comuna Ruginoasa – iar utilizatorii facebook nu au întârziat să comenteze.

“Poliția unde este?

Cred că știu cine este.

Îmi e rușine!

Treaba asta cu pietrele a început să fie o obișnuință pentru mine. Mie mi-au ciuruit toată casa!”

Menționăm că evenimentul s-a petrecut marți seara, 31  octombrie, în Gara din comuna Ruginoasa, imediat după plecarea trenului spre Iași.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow