More

  Groază în tren. Pietroaie aruncate în călători

  Groază în tren. Pietroaie aruncate în călători

  Clipe de coșmar pentru câțiva călători aflați în trenul ce duce spre Iași. În gara Ruginoasa, câțiva elevi navetiți au aruncat cu bolovani spărgând gamurile vagaoanelor. Cei prezenți s-au panicat atât de tare crezând că sunt împușcături. Urmele lăsate te duc cu gândul la un atentat. A fost anunțată Poliția pentru identificarea și pedepsirea autorilor. Controlorul spune că nu s-a întâmplat prima dată, ci frecvent sunt asemenea situații. Oamenii legii au început cercetările pentru a se lua măsurile care se impun.

  Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  Ca după împușcături arată geamurile trenului Pașcani – Iași. Zilele trecute, câțiva elevi navetești “s-au distrat” aruncând cu bolovani în tren. Au nimerit geamurile vagoanelor și chiar o sacoșă a unui trecător. Din fericire, nu au nimerit nici un pasager.

  Cei prezenți au trăit clipe de coșmar și au avut impresia că este atentat, povestește una dintre persoanele prezente în tren.

  Chiar în acele clipe s-a sunat și la Poliție pentru a fi identificați autorii faptei. Reprezentanții IPJ Iași spun că se fac cercetări pentru ca făptașii să fie trași la răspundere pentru ceea ce au făcut.

  Controlorul din acea seară spune că nu e prima dată când se întâmplă și că situații de gen sunt frecvente.

  Și pe rețelele de socializare au apărut imagini cu titlul de – Cum pleacă trenul in fiecare seara din comuna Ruginoasa – iar utilizatorii facebook nu au întârziat să comenteze.

  “Poliția unde este?

  Cred că știu cine este.

  Îmi e rușine!

  Treaba asta cu pietrele a început să fie o obișnuință pentru mine. Mie mi-au ciuruit toată casa!”

  Menționăm că evenimentul s-a petrecut marți seara, 31  octombrie, în Gara din comuna Ruginoasa, imediat după plecarea trenului spre Iași.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet