More

  Groapa demolatorilor. Constructorii aruncă gunoaiele la intrarea în Paşcani

  Array

  O bună parte din gunoaiele de la periferia Pascaniului provin în urma lucrărilor de construcţii sau reparaţii. Mormane de moloz, mai mici sau mai mari găseşti pe toate terenurile părăsite, aruncate de cei care refuză să apeleze la serviciile societăţii de salubritate, pentru a nu plăti. O astfel de privelişte poate fi văzută chiar la intrarea în Paşcani, pe marginea drumului paralel cu calea ferată, spre malul Siretului.

  Poliţia Locală monitorizează această zonă. Până acum au fost amendate 30 de persoane, dar munţii de gunoaie apar peste noapte la loc. În astfel de cazuri sancţiunile sunt usturătoare, până la 2000 de lei.

  Inspectorii de la Mediu spun că este foarte greu să identifici persoanele care aruncă deşeuri din construcţii sau demolări dacă nu sunt prinşi în fapt.

  Menţionăm că şi în cazul deşeurilor menajere, mai puţin de 50% din populaţia municipiului a încheiat un contract cu firma de salubritate, mulţi dintre ei revocând lipsa banilor sau faptul că ei nu produc gunoi ca motive principale pentru care refuză să semneze.
  Mai menţionăm că şi în astfel de situaţii, oamenii care refuză să încheie un contract cu firma de salubritate sunt amendaţi cu suma de 1500 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI