More

  Groapa demolatorilor. Constructorii aruncă gunoaiele la intrarea în Paşcani

  Array

  O bună parte din gunoaiele de la periferia Pascaniului provin în urma lucrărilor de construcţii sau reparaţii. Mormane de moloz, mai mici sau mai mari găseşti pe toate terenurile părăsite, aruncate de cei care refuză să apeleze la serviciile societăţii de salubritate, pentru a nu plăti. O astfel de privelişte poate fi văzută chiar la intrarea în Paşcani, pe marginea drumului paralel cu calea ferată, spre malul Siretului.

  Poliţia Locală monitorizează această zonă. Până acum au fost amendate 30 de persoane, dar munţii de gunoaie apar peste noapte la loc. În astfel de cazuri sancţiunile sunt usturătoare, până la 2000 de lei.

  Inspectorii de la Mediu spun că este foarte greu să identifici persoanele care aruncă deşeuri din construcţii sau demolări dacă nu sunt prinşi în fapt.

  Menţionăm că şi în cazul deşeurilor menajere, mai puţin de 50% din populaţia municipiului a încheiat un contract cu firma de salubritate, mulţi dintre ei revocând lipsa banilor sau faptul că ei nu produc gunoi ca motive principale pentru care refuză să semneze.
  Mai menţionăm că şi în astfel de situaţii, oamenii care refuză să încheie un contract cu firma de salubritate sunt amendaţi cu suma de 1500 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet