25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Groapa de gunoi din centrul Paşcaniului: vecinii sunt invadaţi de şobolani

petrisor ilie

Situatie insuportabila pentru cativa gospodari de pe strada Nicolae Iorga din Pascani. De cativa ani, locuintele lor sunt invadate de sobolani si inundate cu dejectii. Asta deoarece, casa unuia dintre vecini s-a transformat intr-un depozit de gunoaie, deoarece proprietarii locuintei, Vasile si Petrisor Ilie sufera de boli mintale si nu mai reusesc sa se ingrijeasca.

Vecinii spun ca acestia obisnuiesc sa adune tot felul de resturi si gunoaie, motiv pentru care zona a devenit un adevarat focar de infectie. Problema a ajuns si in atentia Primariei Pascani. Situatia a fost prezentata de catre vecinii acestora, de mai multe ori, la audinete. Insa, reprezentantii primariei Pascani spun ca atat timp cat nu exista o aprobare in scris din partea proprietarilor locuintei, nimeni nu poate intra in curtea lor pentru a face curatenie. In urmatoarele zile, cei de la Compartimentul de Asistenta Sociala impreuna cu agenti de la Politia Locala vor merge pentru a discuta cu acestia.

Casa se afla pe strada Nicolae Iorga la nr 6, in zona Deal. Seamana mai degraba cu un ghetou, desi se afla amplasata aproape de centrul orasului. Mai mult, din wc-ul aflat langa gard, dejectiile se scurg in curtea vecinului. Tot din cauza mizeriei zona a devenit raiul sobolanilor.

Vecinii povestesc ca problemele au aparut de cand familia s-a despartit, sotia si fiica plecand de acolo. Pana nu demult cei doi barbati, care sufera de schizofrenie, erau intretinuti de vecini, insa de cand nu isi mai fac tratamentul si au devenit agresivi, nimeni nu mai indrazneste sa intre acolo. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow