25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Gruia Stoica, patronul de la REMAR Pascani, declaratie NEASTEPTATA: Ceea ce face DNA acum este corect

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat in prima instanta la patru ani inchisoare cu executare in legatura cu trucarea unei licitatii publice, a afirmat marti ca ceea ce fac procurorii DNA „este corect” si ca Romania avea nevoie de „un moment zero”.

Gruia Stoica a participat la Inalta Curte de Casatie si Justitie la ultimul termen al procesului in care a fost trimis in judecata de DNA pentru cumparare de influenta, urmand ca instanta sa anunte pe 26 ianuarie sentinta definitiva.

La iesirea din sala de judecata, Gruia Stoica a declarat ca este pregatit „pentru orice eventualitate” daca judecatorii vor decide ca el a gresit, sustinand ca Romania avea nevoie de „un moment zero” in lupta impotriva coruptiei.

„Un moment zero trebuia facut in Romania spre binele copiilor si nepotilor nostri. Trebuia un moment zero. Dar ca, pe langa acest moment zero, exista si agende personale sau de grup, acolo trebuie sa fim putin atenti. Ceea ce face DNA-ul acum in mare parte este corect. Nu vreau sa tin neaparat cu DNA-ul, dar ceea ce face este corect. Daca eu am gresit, sunt de acord sa fac si eu parte din acest moment zero”, a declarat Gruia Stoica.

In legatura cu dosarul sau, omul de afaceri s-a plans de pozitia de „non-combat” adoptata de celalalt inculpat din proces, avocatul Doru Bostina.

„Domnul Bostina nu a incercat niciodata sa se apere in toata aceasta perioada. S-a bazat pe acel articol 19 si pe anumite intelegeri. Se pare ca se dorestecondamnarea mea si scoaterea mea din mediul de afaceri. Nu am nimic impotriva, dar pacat de experienta pe care am acumulat-o in toata perioada asta. Pacat ca multi oameni de afaceri au invatat din propriile greseli, pentru ca nimeni nu ne-a invatat in anii ’90 cum sa lucram, cum sa facem lucrurile, pur si simplu am invatat din greselile noastre”, a spus Gruia Stoica. continuarea AICI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow