10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Grevă la Primăria Pașcani. Funcționarii vor salarii mai mari

Functionarii publici din primariile din judet intra in greva generala. Aceasta este programata pentru dimineata zilei de vineri. Greva de advertisment cu intreruperea programului va avea loc pentru ca solicitarile legate de bonurile de masa, tichetelde concediu si marirea salariului nu au fost luate in consideratie de Guvern. Membrii Federatiei spun ca actiuni de acest gen vor continua pana la blocarea activitatii.

GREVA PRIMARIA PS

In Pascani, functionarii din Primarie vor intra in greva vineri, pe 20 februarie, in intervalul orar 10 -10.30. Numarul celor care sunt inscrisi la federatia Nationala a Sindicatelor din Administratia este de 92 de persoane, de la institutia din oras.

Ei solicita reglementarea si liberalizarea acordarii incepand cu acest an a tichetelor de masa sau a normei de hrana pentru toti salariatii din administraţia publică locală, în limita bugetelor locale aprobate prin hotărâri de consiliu, în măsura în care aceste instituţii realizează şi sunt finanţate parţial şi din venituri proprii. De asemena, se revendica si cresteri salariale.

Liderul de sindicat al Primarei Pascani, Vasile Cardas spune ca s-au facut demersuri catre Guvern, insa se asteapta raspunsul. Acesta este un advertisment. Daca nu vor fi luati in seama, actiunile vor continua.

Mentionam ca, greva functionarilor publici din administratia locala – primarii si consilii judetene va avea loc in ziua de 20 februarie, incepand de la 10 pana la 10.30.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow