More

  Greva de avertisment in aceasta dimineata la Spitalul Municipal de Urgenta din Pascani – FOTO

  Greva de avertisment, la Spitalul Municipal Pascani

  Greva de avertisment, in aceasta dimineata la Spitalul Municipal de Urgenta din Pascani. Zeci de angajati au protestat in incinta unitatii medicale, timp de doua ore, in intervalul 9:00 – 11:00, la fel cum s-a intamplat astazi in toata tara.

  Manifestul a fost organizat de Federatia Sanitas, iar sindicalistii cer modificarea regulamentului de sporuri dar si a legii salarizarii.

  Personalul care si-a exprimat astazi nemultumirea la spitalul din Pascani a dat si exemple concrete, care arata ca salariile lor nu au crescut in ultimele luni, ba chiar mai mult, unii dintre ei au plecat acasa cu lefuri mai mici cu pana la cateva sute de lei.

  Cei mai multi au strigat ca aceasta nedreptate este o bataie de joc pentru cei care ingrijesc zi de zi bolnavii si fara de care medicii nu ar putea sa isi faca treaba.

  Zilele urmatoare se anunta noi negocieri la Ministerul Sanatatii, iar daca nu vor fi rezolvate, angajatii din domeniul sanitar anuntat ca vor intra in greva generala.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  O fostă procuroare din Pașcani și o vecină de-a ei, găsite moarte în casă. A fost deschis dosar penal

  Fosta procuroare, Codruta Pantazi, cumnata fostului primar, Dumitru Pantazi, a fost gasita fara suflare in propria locuinta, in cursul zilei de sambata, 16 ianuarie...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  Pedofil octogenar, mort în închisoare aşteptând eliberarea. Era rudă cu bunicul victimei de 9 ani

  Un pedofil din Ciohorăni a murit în puşcărie, în aşteptarea eliberării condiţionate. Acesta fusese condamnat la închisoare cu executare pentru agresarea sexuală a unei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI