More

  Greu de scos din Consiliul Local

  Array

  In sedinta de Consiliul Local de ieri, 28 noiembrie 2012, de la Targu Frumos s-a incercat pentru a doua oara printr-un proiect de hotarare, excluderea unui consilier local din organizatia PNL Targu Frumos si din Consiliu, datorita unei adrese venita de la partidul din care face parte.

  Este vorba de Vasile Sita, presedintele sedintei de ieri, care este acuzat ca in alegerilor locale din vara acestui an ar fi colaborat cu un alt partid, motiv pentru care organizatia politica din care face parte ar fi pierdut lupta alegerilor. Cu toate ca excluderea lui Vasile Sita s-a mai incercat intr-o sedinta anterioara iar proiectul de hotarare a fost amanat, acelasi lucru s-a intamplat si de data aceasta. Consilierii locali i-au lasat ragaz de o luna lui Vasile Sita pentru a-si rezolva problemele de partid, chiar el dandu-si cuvantul ca daca nu va reusi sa aplaneze situatia tensionata din partid isi va da demisia fara alte compromisuri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Maricel Popa, președintele PSD Iași: 30 de miliarde de motive pentru a cere explicații de la Orban, Chirica și Alexe! (P)

  Că Guvernul Orban a întors spatele ieșenilor, este clar pentru toată lumea! Întrebarea care se ridică acum este dacă mai putem face ceva pentru...

  Florin Boca, Senatul României: Trăim o perioadă în care prioritate au fără îndoială sănătatea oamenilor și siguranța zilei de mâine (P)

  Efectele pandemiei se resimt în toate domeniile. Nu este român care să nu fie afectat direct sau indirect de problemele provocate de noul coronavirus,...

  Deputat Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor. A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! (P)

  A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! Iaşul este capitala celor trei uniri, oraşul din România care s-a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI