More

  Greşelile în materie de machiaj care te îmbătrânesc cu 10 ani

  Array

  Specialiştii în beauty, citaţi de Yahoo Shine, au realizat un top al celor mai des întâlnite greşeli în materie de machiaj care vă pot îmbătrâni cu 10 ani.

  ● Folosiţi prea mult fond de ten. Un strat gros de fond de ten aplicat pe piele vă va face să păreţi mult mai bătrână decât sunteţi în realitate. Specialiştii spun că aceasta este cea mai des întâlnită greşeală în materie de makeup. O altă greşeală legată de fondul de ten este şi aceea de a folosi o nuanţă mai deschisă decât cea care vi se potriveşte, lucru care scoate în evidenţă ridurile.

  ● Alegeţi rujuri care au o nuanţă închisă. Experţii în beauty spun că o culoare închisă are tendinţa de a da iluzia optică că aveţi buzele subţiri. Astfel, este indicat să optaţi pentru rujuri care au nuanţe luminoase. O altă greşeală din cauza căreia veţi părea mai mature este aceea că aplicaţi rujul direct pe buze. Odată cu înaintarea în vârstă buzele nu mai sunt la fel de ferme şi de bine definite, motiv pentru care se recomadă să aplicaţi rujul pe buje cu ajutorul unei pensule speciale.

  ● Folosirea pudrei poate să fie în dezavantajul dvs. Aceasta are rolul de absorbi sebumul pielii şi a estompa luciul feţei. Pudra va scoate în evidenţă chiar şi cele mai fine riduri, astfel este indicat să evitaţi să o mai folosiţi. În cazul în care nu puteţi renunţa la acest obicei, specialiştii recomandă să optaţi pentru pudra pulbere translucidă.

  ● Vă conturaţi ochii cu creion dermatograf de culoare neagră. Negrul aspreşte faţa, în plus, dacă este aplicat direct pe piele creionul va curge şi se va prelungi de-a lungul zilei în jurul ochilor. Consultanţii în fumuseţe recomandă să alegeţi un creion care are o nuanţă mai deschisă decât negru, precum maro închis sau albastru închis.

  ● Aplicaţi mascara pe linia de jos a genelor. Nu numai că acest obicei de a vă machia micşorează ochii, dar poate creea umbre puternice sub pleoapă, fapt ce va da senzaţia că aveţi cearcăne. Dacă forma ochiului are nevoie de corectura este recomandat să folosiţi dermatograful.

  ● Aplicaţi blush-ul în zona gurii, către urechi, pe limita exterioară a mandibulei, chiar şi în cantităţi foarte mici. Acest obicei amplifică lipsa de fermitate a pielii care apare odată cu înaintarea în vârstă. Un truc care va face obrajii să pară mai ridicaţi este să aplicaţi blush nu direct pe pomeţi, ci puţin mai sus.

  Gandul

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp