More

  Grecule, cati bătrâni trebuie sa moară pentru ca favoritii tai să castige alegerile?

  Array

  Ca de obicei, Răzvan Grecu, patronul, „adevăratelor ştiri”  )) minte cu neruşinare pentru a acoperi discursul discriminatoriu, de tip fascist al unuia dintre realizatorii de la Actualitatea TV . Astazi a publicat doar o frântură din înregistrare pentru a prosti, din nou, lumea.
  Urmăriţi aici  ce am publicat eu.
  Găsiţi aici dovada video
  Citiţi aici cum Răzvan Grecu susţine că negrul este alb.
  În legătură cu acuzaţiile, evident nefondate, la adresa mea fac următoarele precizări:
  1 BIT TV a încasat în campania electorală următoarele sume de la partidele politice (Paşcani, Târgu Frumos şi Hârlău) , pentru servicii de producţie:
  PSD – 3500 lei
  PNL – 3400 lei
  ALDE – 1020
  PMP – 4700 lei
  Datele sunt publice, nu au fost alte sume, aşa cum îşi închipuie Răzvan Grecu, probabil, din experientele proprii.
  2 Referitor la stenogramele mincinoase, niciodata dovedite, chiar patronul televiziunii s-a lăudat că a cerut de la PSD 5000 de euro, nu eu.
  3 În legătură cu modul de organizare a emisiunilor electorale de la BIT TV Răzvan Grecu este ultima persoană de pe pământ îndreptăţită să vorbească despre corectitudine. Executiile publice organizate special pentru linşarea candidatului PSD, zecile de articole mincinoase scrise în campania electorală, aranjamentele şi combinaţiile mizerabile instrumentate de acest individ nu au nici o legătură cu jurnalismul.
  Să nu uităm că BIT TV a reuşit, totuşi, să îi aducă la aceeasi masa pe principalii candidaţi, ATV, nu. Am refuzat să public o parte din comunicatele propagandistice de la PNL şi PSD şi să difuzăm unele conferinţe organizate de PNL după ce liberalii au reclamat BIT TV la CNA, dar şi din respect pentru cetăţeni.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI