1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Grădiniţele, închise în luna august, la Paşcani

Nicio gradinita din Pascani nu este deschisa in aceste zile, pentru ca nu sunt solicitari. Asta desi, la solicitarea Comisiei de Educatie din cadrul Consiliului Local Pascani si cu aprobarea Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, prin rotatie, cate o gradinita din Municipiu este deschisa pe parcursul vacantei de vara, pentru a veni in intampinarea parintilor care lucreaza si nu au unde sa-si lase copiii in lunile iulie si august.

In aceasta saptamana, 5 – 9 august, Gradinita cu program prelungit numarul 1 din Vatra Pascani trebuia sa aiba portile deschise pentru micuti. Dar fiindca azi a fost sarbatoare si mai ales nicio cerere depusa de parintii care vor sa-si lase copiii la gradinita, au fost puse lacate pe portile de acces.

gradi inchisa

Colegele de la Gradinita PP4 au spus ca in aceasta saptamana nu a fost nicio solicitare, iar ca angajatele, bucatareasa si o ingrijitoare, vin la munca de dimineata si stau pana la ora 12.00, in acest timp fac curatenie in institutie. Alte motive invocate mai sunt ca majoritatea parintilor au concedii sau ca gradinita e situata prea departe de oras. Ele au mai spus ca in perioada cat au avut deschisa institutia s-au prezentat maxim 5 micuti, la un moment dat fiind si un singur copil in gradinita.

Programul gradinitelor deschise in perioada urmatoare este – pana la sfarsitul saptamanii 9 august Gradinita cu Program Prelungit numarul 1 din Vatra, intre 12-30 august va fi deschisa Gradinita cu Program Prelungit Numarul 2 zona Deal. Serviciile vor fi gratuite la fel ca in timpul anului scolar. Cei care vor sa serveasca masa la gradinita trebuie sa achite cate 8 lei pe zi pentru micul dejun, pranz si desert. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow