0.2 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Grădinițe deschise in vacanta de vara

Desi suntem in plina vacanta de vara grădinițele din Pașcani nu și-au încetat activitatea. Prin rotație, ele sunt deschise pentru a veni in întâmpinarea parintilor care nu au cu cine sa isi lase copiii in timpul serviciului. In acest an înscrierile au început mai devreme iar locurile sunt aproape in întregime ocupate. La Grădinița cu Program Prelungit nr 2 din zona Deal sunt 22 de prichindei care vin la joaca zii de zi. Tariful este de 15 lei pe zi. Aici nu se mai fac înscrieri, iar grădinița va fi deschisa pana pe 30 iulie.

Câteva locuri au mai rămas libere la Grădinița cu Program Prelungit din zona Vale. Instituția va fi deschisa pana pe 30 august a.c. iar înscrieri se mă pot facă pana pe 16 iulie.

Programul de vara al grădinițelor a fost postat si pe pagina de Facebook a Primariei. Menționăm ca singura grădiniță particulara din Pașcani și-a suspendat activitatea pe timpul pandemiei. Conducerea unității spune ca va fi redeschisă din toamna acestui an si ca se fac deja înscrieri pentru cele 60 de locuri disponibile.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI