27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Grădiniță cu sală de joacă, din donatii

Grădiniță cu sală de joacă, din donatii

O grădiniță care cu ani în urmă era să fie închisă a ajuns să fie una dintre cele mai căutate din Pașcani datorită implicării echipei de conducere pentru ca totul să fie la standarde normale și prichindeii să se simtă ca acasă. Au sală de joacă, de mese și loc unde învață a colora, scrie și citit. Este vorba despre Grădinița din cartierul Vatra Pașcani, acolo unde sunt înscriși 60 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Astăzi, la orele dimineții învățăceii de la Grădinița cu program prelungit nr 1 Pașcani se aflau la ore. Doamna le povestea despre cum trebuie să se comporte unii cu alții. Pauza a venit imediat, iar noua sală de receere s-a umplut de prichindeii dornici de joacă. Abia amenajată, locația are tot ce trebuie ca micuții să se simtă în largul lor. Nu lipsește trambulina, minipiscina cu bile, scrânciobul, toboganul și multe altele.

Petru și Crina sunt foarte bucuroși că au ocazia sa se joace într-o astfel de sală, chiar la grădiniță.

Sala a fost amenajată datorită unei donații venite din partea Societății Rompak din Pașcani, care, la finalul anului trecut a decis să cumpere obiectele de joacă pentru această grădiniță în urma unui parteneriat. Costul total s-a ridicat la 10 mii de lei.

De asemenea, societatea a donat și altor grădinițe din oraș, videoproiectore, unde copiii au ocazia să urmărească desene animate și nu numai.

La această unitate de învățământ nu este singura donație. Mai mulți oameni de afaceri din Pașcani fac fapte bune și locația a început să “înflorească”. De exemplu, Societatea Proinvest a decis să cumpere mobilier pentru cele două grupe de la Grădinița din Vatră. Costurile au fost de 7 mii de lei. Donațiile au loc și datorită implicării conducerii, administratorului Liliana Gheorghe și directorului Florentina Spiridon.

Menționăm că Rompak Pașcani are încheiate mai multe parteneriate cu unități din Municipiu și nu numai, unde anual donează prin mobilarea sălilor de spital, școli, asociații.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow