24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Grădina cu 80 de morți. Proprietarul și preotul satului se ceartă de la bani

horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
answear.ro
fashiondays.ro
credius.ro
creditfix.ro
elefant.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Scandal uriaş în comuna Ruginoasa între preotul satului şi un locuitor întors de câteva zile de la muncă din străinătate.
Bărbatul a găsit 80 de morţi în grădina moştenită de la părinţi aflată lângă biserică. Mai exact pe o suprafaţă de teren de 1100 de mp au fost amplasate noile morminte care nu au mai încăput în cimitir.

Reclamantul spune că preotul i-ar fi folosit în mod abuziv terenul şi că îi va da în judecată pe cei care deţin acolo locurile de veci.
Preotul Pavel s-a crucit când a auzit ce i se reproşează. El susţine că terenul a fost donat chiar de reclamant bisericii iar actul de mâna semnat de cei doi s–ar afla în arhiva Mitropoliei. Mai mult bărbatul ar fi primit şi 400 de lei drept mulţumire.

Reclamantul neagă că ar fi făcut o astfel de înţelegere şi spune că nu a mai fost în România de 3 ani de zile. Mai mult el îl acuză pe preot că vinde terenul pe bani frumoşi pentru amenajarea locurilor de veci.

Sătenii sunt îngrijoraţi că morţii lor ar putea fi dezgropaţi şi mutați în altă parte. Ei spun că nu au auzit ca preotul să ceară bani pentru locurile de veci.

Scandalul se va muta cel mai probabil la tribunal. Judecătorii vor afla adevărul dacă terenul a fost donat sau a fost ocupat în mod abuziv.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI