25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Grădina cu 80 de morți. Proprietarul și preotul satului se ceartă de la bani

Scandal uriaş în comuna Ruginoasa între preotul satului şi un locuitor întors de câteva zile de la muncă din străinătate.
Bărbatul a găsit 80 de morţi în grădina moştenită de la părinţi aflată lângă biserică. Mai exact pe o suprafaţă de teren de 1100 de mp au fost amplasate noile morminte care nu au mai încăput în cimitir.

Reclamantul spune că preotul i-ar fi folosit în mod abuziv terenul şi că îi va da în judecată pe cei care deţin acolo locurile de veci.
Preotul Pavel s-a crucit când a auzit ce i se reproşează. El susţine că terenul a fost donat chiar de reclamant bisericii iar actul de mâna semnat de cei doi s–ar afla în arhiva Mitropoliei. Mai mult bărbatul ar fi primit şi 400 de lei drept mulţumire.

Reclamantul neagă că ar fi făcut o astfel de înţelegere şi spune că nu a mai fost în România de 3 ani de zile. Mai mult el îl acuză pe preot că vinde terenul pe bani frumoşi pentru amenajarea locurilor de veci.

Sătenii sunt îngrijoraţi că morţii lor ar putea fi dezgropaţi şi mutați în altă parte. Ei spun că nu au auzit ca preotul să ceară bani pentru locurile de veci.

Scandalul se va muta cel mai probabil la tribunal. Judecătorii vor afla adevărul dacă terenul a fost donat sau a fost ocupat în mod abuziv.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow