More

  Gradaţii de merit pentru cadrele didactice din Paşcani

  Array

  gradatii_merit

  247 de gradatii de merit au fost acordate in acest an de catre Inspectoratul Scolar Judetean profesorilor ieseni. Interesul a fost mare pentru că aprobarea dosarului presupune creșterea cu 25% a salariului pentru o perioadă de 5 ani. Cele mai multe dosare, ca în fiecare an, au fost depuse de profesorii de limba si literatura romana, dar si educatori.

  Printre cadrele didactice care au primit gradatie de merit se numara si directori ai unitatilor de invatamnat din Pascani. Este vorba despre profesorii Carmen Apostol de la Liceul Teoretic “Miron Costin” si Gheorghe Spiridon de la Liceul Economic “Nicolae Iorga”.

  In intervalul 2013 – 2018 in invatamantul preuniversitar din judetul Iasi au fost acordate gradatii de merit dintre care 47 de educatori, 42 de invatatori, 15 profesori de limba si literatura romana si matematica, franceza, engleza, fizica, bilogie si chimie cate 7. Listele au fost publicate ieri seara, 8 mai la afisierul sediului ISJ-ului din Iasi.

  Dosarele au fost evaluate de comisii de specialitate.

  De asemenea, intre 15 si 17 mai este programata depunerea contestatiilor asupra punctajului acordat, 20 – 22 mai – solutionarea contestatiilor de catre comisie, 26 mai – validarea rezultatelor finale ale concursului de catre CA al ISJ si afisarea acestora. Intre 30 si 31 mai: înaintarea la Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a tabelului nominal cu personalul didactic de predare si de conducere din unitatile de învatamânt, nominalizat pentru acordarea gradatiilor. ziarulorizont.info

  LINK CU LISTELE AICI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet