25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Gospodărie la un pas de a fi înghițită de râpă

De la an la an, o gospodărie din Pașcani este din ce în ce mai mică. Asta pentru că pământul din acea zonă se erodează și se surpă, mai ales după fiecare ploaie. Sătulă să-și mute gardul, cotețul pentru animale și depozitul de furaje, o femeie a venit la Primăria Pașcani să stea de vorbă cu primarul pentru a o ajuta.

Pe strada Libertății din suburbia Boșteni, o gospodărie este la un pas de a fi înghițătă de pământul care se surpă de la an la an. Familia Copcea a făcut tot ce le-a stat în putință. A plantat copaci, a pus placi de piatră, totul pentru a susține malului care de la an la an se erodează și se surpă trăgând după el tot ce este în zonă.

Sătulă de situația în care se află, mai ales că în ultii ani curtea gospodăriei a fost micșorată cu câțiva metri, femeia a venit să ceară ajutor de la adminisrația locală.

Dumitru Pantazi a mers la fața locului și a precizat că în câteva zile, echipe de muncitori vor veni să consolideze malul. Vor fi puși piloni de susținere și piatră.

Menționăm că în fiecare zi de joi, la sediul Primăriei din Pașcani au loc audiențe, acolo unde cetățenii orașului își prezintă problemele pe care le au și solicită ajutor din partea administrației locale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow
Articolul precedentANUNT PIERDERE
Articolul următorȘcoală renovată cu fonduri europene