More

  Google, schimbare fundamentala! A inceput sa faca curatenie pe internet

  Array

  Google a anuntat, oficial, ca a inceput sa stearga primele date reclamate de utilizatori de pe motorul de cautare, in virtutea “dreptului de a fi uitat”, impus de Curtea Europeana de Justitie.
  Potrivit companiei, au fost primite peste 50.000 de cereri pentru stergerea unor infomatii, iar procesul va avea loc treptat, pentru ca este o munca laborioasa.
  Dupa finalizarea procesului, cei care au reclamat stergerea datelor vor putea vedea pe internet in locul acestora mesajul “search results may have been removed.”
  Purtatorul de cuvant al Google Europe, Al Verney, a declarat, citat de The Wall Street Journal, ca fiecare cerere va fi analizata si utilizatorul va primi un raspuns privind respectarea dreptului de a fi uitat pe internet.
  Pentru a putea fi sterse datele care nu mai doriti sa apara in cautarile Google, trebuie sa completati o cerere speciala, insotita de o fotografie.
  «Fiecare solicitare individuală va fi evaluată și se va încerca atingerea unui compromis între dreptul persoanei la confidențialitate și dreptul publicului de a afla și de a distribui informații », afirma Google in paginaunde puteti solicita stergerea informatiilor.
  VIDEO AICI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  Probleme cu retelele de apa, din cauza gerului

  Probleme serioase la retele de distributia a apei din municipiul Pascani, din cauza temperaturilor extreme din ultimile zile. Zeci de conducte au inghetat atat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI