1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Golănii financiare la BCR Paşcani. Vezi ce combinaţii fac angajaţii de la schimb valutar!

schimb de bani

O ancheta jurnalistica realizata de redactorii ziarului IasiCiteste si Ziarul de Pascani a scos la iveala ilegalitatile comise de angajatii bancii BCR, sucursala Pascani. Totul a plecat de la un schimb valutar efectuat de catre unul dintre redactori.

In momentul cand a intins casierei bancnotele Euro si Cartea de Identitate, aceasta a luat doar banii, refuzand actul asa cum se procedeaza la orice fel de tranzactie. Mai mult decat atat, in loc sa elibereze o chitanta sau un bon pentru suma tranzactionata, casiera a oferit pe langa leii romanesti o bucatica de hartie stampilata cu BCR pe care scria doar suma de lei primita si cursul Euro, nimic mai mult. Cu alte cuvinte, hartia nu avea nicio valoare.

Fiind intrebati despre acest procedeu, reprezentantii BCR Iasi au recunoscut ca aceasta metoda nu este tocmai ortodoxa. Mai mult, acestia au insinuat ca in spatele acestei tranzactii s-ar putea derula adevarate afaceri ilegale. “Cu siguranta noi nu eliberam astfel de bonuri. Nu stiu ce au facut colegii din Pascani. De asemenea, nu inteleg de ce a fost pusa stampila pe acel bon”, a declarat un reprezentantul unei sucursale BCR din Iasi. 

 

Continuare pe Ziarul de Pascani 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow