More

  Glume proaste si sinistre facute de catre un necunoscut. Zvonurile in care mai multe persoane au fost omorate iar organele lor ar fi fost vandute sunt FALSE

  Array

   

   

   

  Avand in vedere ca in ultima perioada au aparut o serie de zvonuri din care rezulta faptul ca mai multe cadavre au fost gasite in Pascani si comunele din imprejuri care aveau organele interne furate, reporterii TV Bit au ridicat problema sefilor Politiei Pascanene.

  In ultimele zile s-au primit numeroase telefoane, care relatau faptul ca, de aproximativ o luna s-ar fi găsit în satul Mogosesti Siret, cadavrul unui baietel de 14 ani, ce avea organele interne extrase. Lumea vorbeste ca acesta ar fi avut suma de 2.000 de lei in gura si un bilet in care era scris: “Sa aveti bani pentru inmormatare si Dumnezu sa-l odihneasca!”

  Un alt zvon care circula prin oras era afcela ca, la sfarsitul saptamanii trecute ar fi fost găsite corpurile a doua tinere de aproximativ 16 ani care ar fi invatat la un liceu din zona vale a Pascaniului sub podul de la Siret. Și în această poveste victimele aveau organele interne extrase.

  Adjunctul Politiei Pascani, Tiberiu Dogaru dezminte zvonurile precizand că nu au avut loc asemenea crime și a ținut să liniștească populația orașului.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet