18.4 C
Paşcani
marți, mai 24, 2022
Array

Glume proaste si sinistre facute de catre un necunoscut. Zvonurile in care mai multe persoane au fost omorate iar organele lor ar fi fost vandute sunt FALSE

 

 

 

Avand in vedere ca in ultima perioada au aparut o serie de zvonuri din care rezulta faptul ca mai multe cadavre au fost gasite in Pascani si comunele din imprejuri care aveau organele interne furate, reporterii TV Bit au ridicat problema sefilor Politiei Pascanene.

In ultimele zile s-au primit numeroase telefoane, care relatau faptul ca, de aproximativ o luna s-ar fi găsit în satul Mogosesti Siret, cadavrul unui baietel de 14 ani, ce avea organele interne extrase. Lumea vorbeste ca acesta ar fi avut suma de 2.000 de lei in gura si un bilet in care era scris: “Sa aveti bani pentru inmormatare si Dumnezu sa-l odihneasca!”

Un alt zvon care circula prin oras era afcela ca, la sfarsitul saptamanii trecute ar fi fost găsite corpurile a doua tinere de aproximativ 16 ani care ar fi invatat la un liceu din zona vale a Pascaniului sub podul de la Siret. Și în această poveste victimele aveau organele interne extrase.

Adjunctul Politiei Pascani, Tiberiu Dogaru dezminte zvonurile precizand că nu au avut loc asemenea crime și a ținut să liniștească populația orașului.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow