10.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Ginerele din Heci care și-a desfigurat soacra a fost arestat

BatranBestia cu chip de om care a batut o batrana pana a intrat in coma a fost arestat preventiv. Ovidiu Tomescu, din satul Heci, a fost introdus in arestul IPJ Iasi dupa ce magistratii Tribunalului Iasi au admis propunerea procurorilor.

Barbatul care a mai fost inchis pentru aceleasi fapte de violente s-a razbunat pe soacra sa pe motiv ca fosta sotie ar umbla cu un alt barbat. In seara zilei de vineri, 6 septembrie, batausul a navalit peste femeia in varsta de 76 de ani pe care a batut-o cu pumnii si picioarele pana a desfigurat-o.

Batrana aflata in agonie a fost gasita chiar de catre fiica sa care a dat alerta.

Initial, barbatul a fost cercetat in stare de libertate pentru infractiunea de tentativa de omor fiind supus unei expertize psihiatrice la Spitalul Socola, dar medicii au decis ca a avut discernamant atunci cand a comis fapta.

Potrivit anchetatorilor, agresorul le-a amenintat atat pe soacra cat si pe fosta sotie ca le va omori pentru ca cea din urma a decis sa isi continue viata.

Din primele informatii, se pare ca batrana se afla in continuare in stare grava, la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Un nou proiect pentru Școala Gimnazială Specială Pașcani

C.P. Specialii de Pașcani lansează proiectul „Împreună în școala viitorului”. Derulat de Asociația Go Care România în...

PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii...

ANUNŢ CONCURS, PRIMARIA CRISTESTI

Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, cu sediul în Cristeşti, judeţul Iaşi, Str. Principală, organizează examen de promovare...

Întreruperi de apă la Deleni

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Poiana Deleni din comuna Deleni, de 300 mc...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI