21.9 C
Paşcani
joi, august 18, 2022
Array

Ghișeu unic la Primăria Miroslovești

- Advertisement -

Veşti bune pentru locuitorii din comuna Miroslovești. În curând nu vor mai fi nevoiţi să umble prin toate birourile pentru a obţine adeverinţe şi acte de la Primărie deoarece administraţia locală intenţionează să înfiinţeze un ghişeu unic.

La gișeul unic vor fi înregistrate toate cererile, iar o persoană desemnată se va ocupa cu formalităţile necesare eliberării actelor chiar în aceeaşi zi. Subiectul a fost discutat în şedinţa consiliului local de la începutul săptămânii.

Edilul comunei, Constantin Cojocaru cel care a venit cu acest proiect de hotărâre a motivat necesitatea înfiinţări unui ghişeu unic. Primarul spune că astfel va fi mai uşor pentru cetăţeni să obţină un act, mai ales pentru persoanele vârstnice care nu ştiu la ce birou să se adreseze şi nu vor mai fi nevoiţi să umble din uşă în uşă.

Hotărârea a fost votată în unainim de consilierii prezenţi la şedinţă. Ghişeul unic urmează să fie înfiinţat în maxim 3 luni.

Menţionăm că la şedinţa consiliului local de luni au participat 11 consilieri locali din totalul de 13 în funcţie. Pe ordinea de zi au fost 12 proiecte de hotărâre iniţiate de primarul comunei Constantin Cojocaru.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow