21.4 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Craciunescu vorbeste: Se cearta din nou cu ziaristii si promite ceea ce ministrii nu pot sa finanteze – VIDEO

Sediul de partid al deputatului iesean Grigore Craciunescu a devenit prea stramt pentru promisiunile si discursurile sale politicianiste. Dupa ce si-a incheiat mandatul de primar cu o conferinta de presa intr-o florarie din Iasi, presedintele PNL Pascani si-a inceput mandatul de deputat cu o conferinta de presa surprinzatoare organizata la Spitalul Municipal, lipindu-se ca timbrul pe scrisoare de imaginea managerului institutiei, Costica Panzaru.

Parlamentarul care acum cateva luni de zile spunea ca s-a saturat de mizeria din Pascani, a spus ca face lobby pe langa

ministrul Sanatatii,  pentru obtinerea unei finantari in vederea achizitionarii unui computer tomograf.

Craciunescu spune ca ministrul liberal ar fi fost de acord cu cererea sa, insa nu are bani, deocamdata, pentru acoperirea ei, pe motiv ca trebuie sa plateasca furnizorii de medicamente.  Mai exact politicianul pascanean a organizat o conferinta de presa pentru a se lauda ca s-a intalnit cu un ministru, fara nici un rezultat concret.

In acelasi context, deputatul iesean a vorbit si despre situatia Spitalului CF Pascani. In opinia acestuia unitatea ar urma sa treaca in administrarea Consiliului Local apoi sa fie comasat cu Spitalul de Urgente Pascani. In caz contrar unitatea ar putea fi transformata intr-un azil pentru batrani.

La finalul conferintei, fostul primar nu s-a putut abtine sa nu agreseze verbal un ziarist, corespondent al unui cotidian din Iasi, suparat fiind de faptul ca a  fost intrebat de panourile publicitare pe care le-a amplasat pe Esplanada.

 

Orizont.info

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow