17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Gheorghe Nichita, la BIT TV, despre alegeri, dosare si candidati. In aceasta seara, de la ora 20.00

Partidul România Unită va avea organizaţie şi la Paşcani. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele filialei judeţene, Gheorghe Nichita, fostul primar al municipiului Iaşi, în cadrul emisiunii “Pulsul Zilei”. Organizatia va fi condusă de o femeie, Anca Condurache, în calitate de preşedinte interimar. Totodată un tânăr di Paşcani se afla pe locul cinci pe lista pentru Camera Deputaţilor. Se numeşte Andrei Olariu, absolvent de teologie şi student la medicină.

Liderul PRU Iaşi crede că formaţiunea care o reprezintă are şanse să treacă de pragul electoral şi chiar să intre la guvernare. Gheorghe Nichita spune că şi l-ar dori ca prim-ministru pe Victor Ponta pe motiv că a ajutat municipiul Iaşi pentru implementarea unor proiecte de dezvoltare.
În cadrul aceleiaşi emisiuni, fostul primar al Iaşului a vorbit şi despre problemele pe care le are cu justiţia. El a spus că se consideră vinovat ca om, dar nu şi din punct de vedere penal. Gheorghe Nichita a precizat că a intrat în PRU şi a acceptat să candideze la solicitarea ieşenilor, nu pentru a se răzbuna pe foştii săi colegi de la PSD.
Liderul PRU a comentat şi rezultatele de la alegerile prezidenţiale din SUA. El a spus că are de aşteptat ca Trump să câştige alegerile şi că majoritatea americanilor au votat împotriva sistemului care vrea să stăpânească lumea.
Gheorghe Nichita a comentat şi câteva dintre problemele cu care păşcănenii se confruntă. El l-a lăudat pe fostul deputat Neculai Răţoi şi l-a criticat pe primarul Dumitru Pantazi pentru modul cum a gestionat problemele apărute cu operatorul de apă dupa ce serviciile au fost delegate operatorului ieşean. El a spus că în spatele scandalului anti- ApaVital au fost interese personale conform unor informaţii furnizate conducerii judeţului de serviciile secrete.
Menţionăm că fostul primar al Iaşului se afla pe locul 1 pe listele pentru Camera Deputaţilor. Alegerile generale vor avea loc pe 11 decembrie iar campania electoral va începe oficial pe 11 noiembrie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow