2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Gest rar de solidaritate la Miroslovești: Consilierii au plătit rebranșarea, sătenii facturile pentru o familie de săraci

Gest deosebit facut de consilierii de la Miroslovesti pentru a ajuta o familie nevoiasa a comunei. In sedinta de Consiliu Local ce a avut loc vineri, 01 martie a.c., alesii comunei au strans cate 50 lei fiecare, pentru rebransarea la curent electric a locuintei unei familii sarace.

Este vorba despre familia Pintilie formata din trei membri, mama si doua fete, in varsta de 4, respectiv 14 ani. Parintii sunt divortati, iar mama, singurul cap al familiei, nu are un loc de munca stabil, lucrand cu ziua prin sat. Astfel ca, din cauza saraciei, din luna martie a anului trecut au ramas fara curent electric. Roxana, este in clasa a VIII-a si desi invata in conditii greu de imaginat, la lumina lumanarilor ,este a doua pe clasa. Cazul a ajuns in atentia autoritatilor locale, abia acum, la sesizarea unui invatator.

In urma chetei consilierilor locali, s-au strans cei 500 de lei necesari rebransarii la curent electric. Mai mult, trei familii din comuna si-au luat angajamentul ca vor achita facturile la energie pentru ca alocatile copiilor, singurul venit al familiei Pintilie, nu ajung nici macar pentru mancare.

Mentionam ca este pentru a doua oara cand consilierii locali pun bani din buzunarul lor pentru rezolvarea unor cazuri sociale deosebite. De exemplu, In luna decembrie a anului trecut, au contribuit cu 1.000 lei pentru operatia unui barbat din localitatea Verseni, care in urma unui accident casnic suferise o fractura la un brat si necesita introducerea unei tije.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow