More

  Gest deosebit al Clubului “Long Ho”, zeci de copii au primit daruri

  Array

  Zeci de copii s-au bucurat ieri, 17 decembrie, de darurile primite din partea Clubului “Long Ho” Pascani.

  Manifestarea s-a desfasurat sub titulatura “Un Craciun Fericit pentru Toti”, unde memebrii clubului de arte martiale au pregatit o serie de activitati pentru a marca sarbatorile de iarna.

  La manifestare a luat parte si primarul, Dumitru Pantazi, care s-a aratat incantat de cele vazute si a transmis clubului “Long Ho”, ca nu vor fi probleme pe viitor in desfasurarea activitatii pe care acestia o desfasoare. Tot el, a donat 500 lei campaniei pe care clubul pascanean a desfasurat-o.

  Astfel, s-au inmanat diplome celor aproximativ 70 de sportivi care au dat examen de grad dar si celor 30 de luptatori care au participat la o competitie in cadrul clubului.

  Faza urmatoare a programului a fost alcatuita dintr-o suita de demonstratii de arte martiale pe care practicantii le-au sustinut. A urmat un alt moment deosebit in care sportivii si conducerea Clubului au cantat colinde.

  Cea mai frumoasa parte a programului pe care Clubul Long Ho a  desfasurat-o, a fost aceea de mobilizare a practicantilor in vederea strangerii de jucarii, alimente, dulciuri, haine sau incaltaminte pentru familiile nevoiase ale Pascaniului.

  La finalul manifestarilor, familiile pe care parintele paroh Dumitru Cristea le-a identificat prin Asociatia “Mila Crestina”, au primit cadouri din partea Clubului si a pascanenilor care au continut: dulciuri, alimente si jucarii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet