More

  Gest deosebit al Clubului “Long Ho”, zeci de copii au primit daruri

  Array

  Zeci de copii s-au bucurat ieri, 17 decembrie, de darurile primite din partea Clubului “Long Ho” Pascani.

  Manifestarea s-a desfasurat sub titulatura “Un Craciun Fericit pentru Toti”, unde memebrii clubului de arte martiale au pregatit o serie de activitati pentru a marca sarbatorile de iarna.

  La manifestare a luat parte si primarul, Dumitru Pantazi, care s-a aratat incantat de cele vazute si a transmis clubului “Long Ho”, ca nu vor fi probleme pe viitor in desfasurarea activitatii pe care acestia o desfasoare. Tot el, a donat 500 lei campaniei pe care clubul pascanean a desfasurat-o.

  Astfel, s-au inmanat diplome celor aproximativ 70 de sportivi care au dat examen de grad dar si celor 30 de luptatori care au participat la o competitie in cadrul clubului.

  Faza urmatoare a programului a fost alcatuita dintr-o suita de demonstratii de arte martiale pe care practicantii le-au sustinut. A urmat un alt moment deosebit in care sportivii si conducerea Clubului au cantat colinde.

  Cea mai frumoasa parte a programului pe care Clubul Long Ho a  desfasurat-o, a fost aceea de mobilizare a practicantilor in vederea strangerii de jucarii, alimente, dulciuri, haine sau incaltaminte pentru familiile nevoiase ale Pascaniului.

  La finalul manifestarilor, familiile pe care parintele paroh Dumitru Cristea le-a identificat prin Asociatia “Mila Crestina”, au primit cadouri din partea Clubului si a pascanenilor care au continut: dulciuri, alimente si jucarii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria deschide, cu intarzaiere, al doilea flux de vaccinare. Cauta sa angajeze personal medical

  Primaria Pascani cauta sa angajeze personal medical si operatori tehnici pentru a deschide un nou flux de vaccinare la sala de sport de la...

  Gropi acoperite cu pavele, la solicitarea primarului

  La Pascani, gropile de pe strazi, cele lasate in urma de cei care se ocupa de intretinerea sau extinderea retelelor de apa si canalizare...

  167 de cadre didactice din zona Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău programate pentru vaccinare in perioada 25 februarie – 3 martie

  Centre de vaccinare speciale pentru vaccinarea prioritară a personalului  din învățământul preuniversitar ieșean La nivelul județului Iași, pentru campania de vaccinare prioritară a personalului din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp