More

  Gest deosebit al Clubului “Long Ho”, zeci de copii au primit daruri

  Array

  Zeci de copii s-au bucurat ieri, 17 decembrie, de darurile primite din partea Clubului “Long Ho” Pascani.

  Manifestarea s-a desfasurat sub titulatura “Un Craciun Fericit pentru Toti”, unde memebrii clubului de arte martiale au pregatit o serie de activitati pentru a marca sarbatorile de iarna.

  La manifestare a luat parte si primarul, Dumitru Pantazi, care s-a aratat incantat de cele vazute si a transmis clubului „Long Ho”, ca nu vor fi probleme pe viitor in desfasurarea activitatii pe care acestia o desfasoare. Tot el, a donat 500 lei campaniei pe care clubul pascanean a desfasurat-o.

  Astfel, s-au inmanat diplome celor aproximativ 70 de sportivi care au dat examen de grad dar si celor 30 de luptatori care au participat la o competitie in cadrul clubului.

  Faza urmatoare a programului a fost alcatuita dintr-o suita de demonstratii de arte martiale pe care practicantii le-au sustinut. A urmat un alt moment deosebit in care sportivii si conducerea Clubului au cantat colinde.

  Cea mai frumoasa parte a programului pe care Clubul Long Ho a  desfasurat-o, a fost aceea de mobilizare a practicantilor in vederea strangerii de jucarii, alimente, dulciuri, haine sau incaltaminte pentru familiile nevoiase ale Pascaniului.

  La finalul manifestarilor, familiile pe care parintele paroh Dumitru Cristea le-a identificat prin Asociatia “Mila Crestina”, au primit cadouri din partea Clubului si a pascanenilor care au continut: dulciuri, alimente si jucarii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Sarbatori fara cadouri pentru copii. Mos Craciun, pus in carantina de consilierii PNL si Pro Romania

  Copiii pascaneni nu vor primi, in acest an, cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Daca in anii trecuti au fost organizate mai multe...

  Pășcănenii își pot achita taxele și impozitele online, prin intermediul platformei ghiseul.ro

  Pascanenii isi vor putea achita taxele si impozitele locale online. Potrivit unei postari de pe pagina oficiala de Facebook a Primariei Pascani, autoritatile locale...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI