More

  Gest de suflet facut de consilierii din Targu Frumos. A fost votat bugetul pe anul 2013

  Array

  cl tg

  Joi, in data de 4 aprilie 2013, in cadrul Sedintei de Consiliu a orasului Targu Frumos, la punctul diverse a fost dezbatut un subiect mai delicat.

  Este vorba despre un ajutor de urgenta pe care il solicita Sindicatul Functionarilor Publici din Primaria Targu Frumos, pentru a-l ajuta pe unul dintre angajatii institutiei care se afla internat in spital de peste 90 de zilei.

  Mai exact, inspectorul Radu Malanca, functionar la Biroul de Urbanism, Cadastru, Agricol si Protectia Mediului de peste 12 ani, se afla internat la Spitalul de Urgenta “Dr Nicolae Oblu” din Iasi, dupa ce a suferit un accident vascular. Acesta se confrunta cu un fenomen social deosebit de grav, se afla in imposibilitate de a-si plati intretinerea, creditele, de a-si sustine copiii la scoala si nu mai are cu ce sa isi achite analizele, medicamentele si hrana necesara recuperarii sanatatii.

  Avand in vedere ca recuperarea poate dura chiar si pana la un an, sindicatul din Primarie a solicitat Consiliului Local sa propuna o suma de bani pentru a-si ajuta colegul.

  Propunerea a venit chiar din partea primarului Ionel Vatamanu, care a spus ca este la curent cu situatia lui Radu Malanca si a propus suma de 15000 ron. Consilierii au votat cu unanimitate de voturi aceasta propunere.

  Tot in cadrul sedintei de miercuri, a fost votat si bugetul pe anul 2013 al orasului Targu Frumos. Astfel, veniturile totale ale Consiliului Local al orasului Targu Frumos in 2013 sunt in valoare de 16.701,78 mii lei, din care venituri proprii 5.902,78 mii lei, sume defalcate din TVA 10.060 mii lei, donatii si sponsorizari 6,27 mii lei, subventii de la stat 220 mii lei si fonduri externe nerambursabile 512,73 mii.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI