spot_img
More

  Gest de suflet facut de consilierii din Targu Frumos. A fost votat bugetul pe anul 2013

  Array

  cl tg

  Joi, in data de 4 aprilie 2013, in cadrul Sedintei de Consiliu a orasului Targu Frumos, la punctul diverse a fost dezbatut un subiect mai delicat.

  Este vorba despre un ajutor de urgenta pe care il solicita Sindicatul Functionarilor Publici din Primaria Targu Frumos, pentru a-l ajuta pe unul dintre angajatii institutiei care se afla internat in spital de peste 90 de zilei.

  Mai exact, inspectorul Radu Malanca, functionar la Biroul de Urbanism, Cadastru, Agricol si Protectia Mediului de peste 12 ani, se afla internat la Spitalul de Urgenta “Dr Nicolae Oblu” din Iasi, dupa ce a suferit un accident vascular. Acesta se confrunta cu un fenomen social deosebit de grav, se afla in imposibilitate de a-si plati intretinerea, creditele, de a-si sustine copiii la scoala si nu mai are cu ce sa isi achite analizele, medicamentele si hrana necesara recuperarii sanatatii.

  Avand in vedere ca recuperarea poate dura chiar si pana la un an, sindicatul din Primarie a solicitat Consiliului Local sa propuna o suma de bani pentru a-si ajuta colegul.

  Propunerea a venit chiar din partea primarului Ionel Vatamanu, care a spus ca este la curent cu situatia lui Radu Malanca si a propus suma de 15000 ron. Consilierii au votat cu unanimitate de voturi aceasta propunere.

  Tot in cadrul sedintei de miercuri, a fost votat si bugetul pe anul 2013 al orasului Targu Frumos. Astfel, veniturile totale ale Consiliului Local al orasului Targu Frumos in 2013 sunt in valoare de 16.701,78 mii lei, din care venituri proprii 5.902,78 mii lei, sume defalcate din TVA 10.060 mii lei, donatii si sponsorizari 6,27 mii lei, subventii de la stat 220 mii lei si fonduri externe nerambursabile 512,73 mii.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet