More

  Gest de caritate la Scoala „Petru Rares” Hirlau. Elevii au oferit cadouri unor colegi cu situatii deosebite

  Gest de caritate din partea unor elevi de la Scoala Gimnaziala Petru Rares din Hirlau. Impreuna cu parintii si bunicii au confectionat martisoare, le-au vandut, iar cu o parte din banii obtinuti au cumparat cadouri pentru copiii cu situatii deosebite din scoala. Le-au oferit haine, caciuli, rechizite si dulciuri. Nu este primul an in care elevii cu suflet mare ofera daruri celor nevoiasi.

  A devenit o traditie ca la Scoala Gimnaziala Petru Rares Hirlau sa fie organizat un targ de martisoare cu vanzare. Elevii, impreuna cu parintii si bunicii, au confectionat decoratiunile – simboluri ale primaverii, iar colegii le-au cumparat. Cu o parte din banii obtinuti, au oferit cadouri ieri copiilor cu situatii deosebite.

  In pachete au fost puse obiecte vestimentare, rechizite si dulciuri, care au ajuns la elevii recomandati de consilierul educativ al scolii.

  A fost o bucurie mare pentru micuti cand au primit darurile de la cei mai mari. Unei mame, care isi creste singura copilul, i-au dat lacrimile de emotie.

  Mentionam ca targul de martisoare de la scoala este o traditie ce se pastreaza de ani buni. Din banii obtinuti se ofera cadouri batranilor, copiilor si persoanelor aflate in dificultate.

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Noii aleși locali primesc certificatele de la Biroul Electoral Local Pașcani

  Cei 19 consilieri locali pascaneni si noul primar vor primi miercuri, 30 septembrie a.c., certificatele de la Biroul Electoral Local Pascani care atesta participarea...

  Imagini cu momentul când basculanta intră într-un autobuz, la Lețcani. Se vede că frânele camionului au cedat (video)

  Imagini cu momentul când basculanta intră într-un atobuz, la Lețcani, au fost surprinse de camerele de suprveghere din intersecție. Se vede că frânele camionului...

  Se închide Grădinița cu Program Normal Deleni. Caz confirmat de coronavirus

  Peste 100 de prescolarii din cele cinci grupe de la Gradinita cu Program Normal din Deleni vor ramane acasa pentru urmatoarele 14 zile. Unitatea...