23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Gest cât o mie de cuvinte! Au deszăpezit curtea unei școli

Gest cât o mie de cuvinte! Câțiva profesori și elevi și-au dat întâlnire la școala unde predau/învață și au deszăpezit curtea unității de învățământ. Propunerea a venit din partea unui părinte ce are copiii, elevi la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pașcani. Este vorba despre Bogdan Lazăr. La eveniment au participat și directorii școlii, profesorii Mihaela Anușca și Elena Dăscălița.

Chiar dacă la eveniment au fost invitați bărbații, femeile au pus mâna pe lopată și au dat zăpada la o parte. Vrmea cu multe grade în minus de afară nu le-a împiedicat să facă treabă. Organizatorii spun că oamenii de zăpadă vor fi făcuți când temperaturile vor fi prielnice.

Conducerea unității de învățământ a oferit ceai cald.

Un mesaj frumos a transmis un profesor pe rețelele de socializare.

„Va invit sa l cunoaștem pe George Cisou. Elev in clasa a VI- a A la Liceul Teoretic Miron Costin din Pascani, unul dintre putinii elevi care au răspuns „prezent” astăzi la acțiunea de deszăpezire a curții liceului, inițiată de Bogdan Lazar. Ce a dovedit George astăzi? Înainte de toate, respect pt instituția de învățamant in care se formează, apreciere fata de cadrele didactice, considerație fata de colegii sai care vor putea străbate comod curtea scolii luni, când vor reveni la cursuri, nestingheriți de troiene. Felicitări, George! Felicitări părinților tai! „ a scris profesorul Maria Ungureanu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow