More

  Geometria, spaima elevilor la capacitate – VEZI BAREMUL DE CORECTARE

  Array

  Elevii claselor a VIII-a au sustinut astazi, ultima proba din cadrul examenului de Evaluare Nationala, la matematica. Ca de obicei, geometria a pus probleme majoritatea. Timpul de lucru a fost de 2 ore, o parte dintre elevi terminand lucrarea in mai putin de o ora. Notele, spera ei, sa fie bune sau cele putin de trecere.

  evaluare nationala

  Pe elevii de la Scoala Gimnaziala „Iordachi Cantacuzino” i-am gasit, dupa terminarea examenului, in curtea scolii, loc unde inca discutau cum au rezolvat ei cerintele de la aceasta proba. Raspunsuri contradictorii au fost, absolventii de clasa a VIII a asteptand baremul de corectare.

  Mai emotionati decat elevii au fost parintii care si-au asteptat copiii in afara scolii.

  O parte dintre ei nici macar nu s-au mai pregatit pentru aceasta proba. Au petrecut timpul pe calculator, insa spera sa ia macar nota 7.

  In cadrul examenului de Evaluare Nationala 2014, proba la matematica a cuprins trei subiecte, cu mai multe subpuncte. Timpul de lucru la proba de matematica a fost de 2 ore.

  Afișarea rezultatelor se va face pe data de 27 iunie, până la ora 16:00, după care vor putea fi depuse contestațiile, până la ora 20:00.

  VEZI AISI SUBIECTELE SI BAREMUL DE CORECTARE

  www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI