17.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
17.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
Array

Geometria, spaima elevilor la capacitate – VEZI BAREMUL DE CORECTARE

Elevii claselor a VIII-a au sustinut astazi, ultima proba din cadrul examenului de Evaluare Nationala, la matematica. Ca de obicei, geometria a pus probleme majoritatea. Timpul de lucru a fost de 2 ore, o parte dintre elevi terminand lucrarea in mai putin de o ora. Notele, spera ei, sa fie bune sau cele putin de trecere.

evaluare nationala

Pe elevii de la Scoala Gimnaziala „Iordachi Cantacuzino” i-am gasit, dupa terminarea examenului, in curtea scolii, loc unde inca discutau cum au rezolvat ei cerintele de la aceasta proba. Raspunsuri contradictorii au fost, absolventii de clasa a VIII a asteptand baremul de corectare.

BIT TV STIRI : GEOMETRIA, SPAIMA ELEVILOR LA CAPACITATE

Mai emotionati decat elevii au fost parintii care si-au asteptat copiii in afara scolii.

O parte dintre ei nici macar nu s-au mai pregatit pentru aceasta proba. Au petrecut timpul pe calculator, insa spera sa ia macar nota 7.

In cadrul examenului de Evaluare Nationala 2014, proba la matematica a cuprins trei subiecte, cu mai multe subpuncte. Timpul de lucru la proba de matematica a fost de 2 ore.

Afișarea rezultatelor se va face pe data de 27 iunie, până la ora 16:00, după care vor putea fi depuse contestațiile, până la ora 20:00.

VEZI AISI SUBIECTELE SI BAREMUL DE CORECTARE

www.bittv.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
17.9 ° C
18.3 °
16.2 °
88 %
2.2kmh
30 %
mar
26 °
mie
28 °
joi
34 °
vin
27 °
sâm
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI