9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Geamuri distruse la baza sportivă din Moțca. Apel din partea autorităților

O investitie din localitatea Motca, la care se lucreaza a fost vandalizata de curand. Persoane necunoscute, cel mai probabil copii teribilisti, au spart sticla unor ferestre termopan si au batut cu picioarele in usi. Situatia a fost expusa in spatiu public de primarul comunei, Constantin Serioja Hobinca, care face apel la responsabilitate din partea comunitatii.

Dragi cetățeni ai comunei MOȚCA
Știu că mi-ați adresat de n ori întrebarea când e gata baza sportivă?!
Sunt deacord să susțin necondiționat finalizarea acestei investiții… ce nu știți e ca fondurile necesare cofinanțării trebuie să se reîntoarcă în bvc-ul
comunei de pe alte proiecte pe AFIR …
Dar ce răspuns îmi pot da părinții unor astfel de copii care distrug și vandalizeaza orice, după ce stau și beau seara energizante de se simt ca drogații … Au conștiință?! Cred în Dumnezeu?! Branșăm în curând la curent, punem camere, punem persoane care să răspundă și cine va fi prins va plăti toate daunele…
Au distrus geamuri de termopan le-au spart, altele le-au croit… uși în care au bătut cu picioarele … tabla pe care au îndoit-o…
Nu suntem în junglă…
Poliția nu are legislație sau o aplică defectuos, dar noi vom furniza date clare și vor rezolva procurorii luând măsuri cu părinții unor astfel de copii.
Până la rezolvarea amănunțită
SĂ VĂ FIE RUȘINE DRAGI PĂRINȚI AI UNOR ASFEL DE COPII.
Dragi copii cum veți trăi în viață … așa nu este nici legal, nici logic, nici moral … și să știți că DUMNEZEU VĂ VEDE IAR BINELE ȘI RĂUL FACUT ÎN VIAȚĂ SE ÎNTOARCE.
P.S.: Un adevărat pe care poate că deja îl știți sau poate îl repet: În comuna Moțca pe toate investițiile am avut vandalizari … e dureros din postura unui primar care vrea să facă lucruri frumoase pentru comună și lumea care așteaptă înfăptuiri mărețe… le auto-distruge. Parcă opozanții politici iar pune să facă aceste lucruri … gândesc… ori fac de capul lor cu o gândire anarhistă și haotică.
Eu ca persoană, la modul în care am fost crescut și educat… nu aș face așa distrugeri, ca și cetățean … nici în ruptul capului.
FENOMENUL INFRACȚIONAL IA AMPLOARE, TREBUIESC LUATE MĂSURI URGENTE” precizeaza edilul intr-o postare pe Facebook.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow