19.1 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Gaz și curent electric, pe două străzi din Pașcani

Vesti bune pentru zeci de familii de pe doua strazi din Pascani si suburbia Bosteni. In curand, locuitorii din zonele respective vor beneficia de gaz metan si energie electrica, necesare pentru conditii de trai decente. Oamenii asteapta cu nerabdare sa scape de butelii sau sa aiba curent in locuinte.

str amurgului

Pe strada Ion Creanga din suburbia Bosteni vor incepe lucrarile pentru extinderea retelei de energie electrica pe o distanta de 400 de metri. Mai multe familii vor avea in sfarsit curent electric in locuinte. Demersul administrativ vine la ceva timp, dupa ce locuitorii au cerut ajutorul alesilor locali in audiente. Investitia costa circa 30.000 lei, bani care vor fi suportati din bugetul local.

Si pe strada Amurgului, din zona Vale a municipiului, va ajunge gazul metan. Peste 20 de familii, care locuiesc acolo, se chinuie de ani de zile cu butelii. Aductiunea se va realiza pe o distanta de 800 de metri.

Nu aceeasi oportunitate au pascanenii de pe strada Henri Coanda. Mai multe locuinte nu sunt racordate de ani de zile la curent electric, desi s-au facut nenumarate sesizari.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow