30 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
30 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
Array

Gaz Nord Est Hîrlău verifică sute de gospodarii – VEZI VIDEO

Sute de familii de Hirlau sunt controlate in aceasta perioada de catre echipe de la Gaz Nord Est. Dupa un grafic bine stabilit, fiecare gospodarie va primi vizita angajatilor de la firma de gaz care va verifica si revizui instalatiile. Verificarile sunt facute de anul pentru ca s-au implinit 10 ani de la racordarea la conducta de gaz metan a beneficiarilor fin oras.

gaz nord est

In aceasta perioada, angajatii de la Gaz Nord Est Hirlau desfasoara ample actiuni de verificare si revizie a instalatiilor de distributie a gazelor naturale ale gospodariilor din oras. Ei verifica starea instalatiilor.

BIT TV GAZ NORD EST VERIFICA SUTE DE GOSPODARII

Conform legislatiei in vigoare, efectuarea verificarii si reviziei tehnice periodice a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale este obligatorie.

Contravaloarea reviziei tehnice va fi cuprinsă în factura din luna următoare verificării.

Cei care refuză, conform contractului de furnizare a gazului metan, li se poate întrerupe furnizarea acestui serviciu. In urma expertizei tehnice, beneficiarul primește o fișă de evidență a lucrărilor periodice de revizie tehnică a instalațiilor de utilizarea gazelor naturale la consumatorii casnici și un proces verbal de recepție tehnică a instalației de utilizare.

www.bittv.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
30 ° C
30.8 °
25.2 °
49 %
5.1kmh
93 %
joi
31 °
vin
29 °
sâm
26 °
Dum
30 °
lun
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI