More

  Gata de cumparaturi? Supermarketul Kaufland s-a deschis la Pascani

  Array

  kaufland pascani

   

  Magazinul Kaufland si-a deschis portile astazi, 30 ianuarie, si la Pascani. Acest centru comercial pune la dispozitia cumparatorilor peste 12.000 de articole, dar si 200 de locuri de parcare si, mai mult decat atat odata cu deschiderea hypermarketului, au fost create peste o suta de locuri de munca pentru pascaneni.

  La inaugurarea hypermarketului, au fost prezente autorităţile publice locale, sefi de institutii, reprezentanti ai Politiei Municipale, dar si preoti din Pascani care au oficiat slujba de sfintire.

  Directorul magazinului, Eugen Petrisor a precizat că grupul Kaufland este una din cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.000 de magazine în 7 ţări,  respectiv Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România. Hipermarket Kaufland din Pascani se întinde pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi, iar partea de magazin are 4.000 de metri pătraţi.

  Viceprimarul municipiului, Vasile Axinte, i-a asigurat pe investitori de sprijinul pe care îl vor avea din partea Primăriei și a spus că deschiderea Kaufland este un mare pas înainte pentru comunitate.

  În afară de oferta bogată de alimente care acoperă necesarul zilnic al clientului, sortimentul Kaufland oferă şi produse atractive din domeniul menaj, sticlărie, porţelan, papetărie, jucării, articole de sezon, la care se adaugă ofertele speciale săptămânale.

  De astazi, dupa ora 12.00 magazinul și-a deschis porțile și către public.

  Hipermarketul din Pascani este al zecilea magazin Kaufland din România în care este utilizată o tehnologie nouă de încălzire, prin pardosealăValoarea investiţiei se ridică la peste 6 milioane de euro. Primul magazin Kaufland din România a fost deschis în toamna anului 2005.

  ziarulorizont.info

   

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tamponare in lant pe DJ 208, Pascani – Valea Seaca

  Tamponare in lant vineri dupa-amiaza pe DJ 208 Pascani- Valea Seaca, intre doua camioane si un autoturism. Din primele informatii se pare ca soferul autoturismului...

  COD GALBEN de caniculă și vânt în cinci județe din Moldova

  Interval de valabilitate: 07 și 08 august; Fenomene vizate: caniculă, intensificări ale vântului; Zone afectate: conform textului și hărții Pe arii extinse în regiunile sudice și estice...

  60% dintre ieşenii pozitivi au fost recent pe Litoral. Familii întregi, internate în spital

  Cifre de-a dreptul alarmante obţinute de Ziarul de Iaşi de la autorităţile medicale care se ocupă de pandemie. Spun acestea că, în ultima perioadă,...

  Opinii