spot_img
More

  Gâşteşti: Dragoste cu năbădăi. Cu toporul la ușa fostei soții

  Array

  toporScene desprinse din filme, in suburbia Gastesti. De cate ori se imbata, un barbat din Topile, vine la poarta casei unde locuieste fosta sotie si face scandal.

  Un astfel de episod, s-a consumat in seara zilei de luni, 22 aprilie, pe strada Gradinariei. Costica Mariuţa, in varsta de 46 de ani, dupa ce a cinstit cateva paharele cu alcool, s-a prezentat din nou in fata casei fostei sotii, pentru a-i reprosa mai multe lucruri. Rudele femeii pe nume Luminita Buga s-au speriat cand au vazut ca un barbat bate cu o bardita, in gardul locuintei. Acestea au sunat la 112 iar la fata locului a ajuns o patrula de siguranta publica a Politiei Pascani.

  Agentii au ramas fara cuvinte cand l-au vazut pe scandalagiu cum agita prin aer securea, dar in cele din urma au reusit sa il potoleasca pe scandalagiu. Potrivit vecinilor, fostul sot al femeii, a mai fost internat pe la Socola iar atunci cand bea vine la locuinta acesteea si face scandal.

  Intr-un final, barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru portul fara drept al unei arme albe si cu inca o internare la Spitalul de Psihiatrie din Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet