-4.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Gardurile vii și cele din fier din Pașcani înlocuite cu gazon și flori

Gardul viu din fata fostului sediul al bibliotecii din municipiul Pascani, de pe strada Mihail Kogalniceanu a fost scos luni, 5 decembrie, de muncitorii Primariei. Lucrarile de curatenie au continuat pe toata aleea spre centrul orasului si fac parte dintr-un plan de reamenajare a spatiilor verzi din tot orasul. Potrivit celor spuse de viceprimarul municipiului, Cristian Ratoi, vor fi scoase gardurile vii, precum si cele din fier, din toate zonele iar in locul acestora va fi plantat gazon, flori sau arbori ornamentali.

In zonele in care situatia o va impune, in sensul parcarilor ilegale pe spatii verzi, vor fi reconditionate si montate din nou grilaje metalice.

De precizat este faptul ca in aceasta vara, administratia locala a amenajat mai multe ronduri cu flori, arbori si arbusti dar si elemente decorative, printre care cel de pe strada Garii sau din fata sediul BRD. Un alt spatiu amenajat este cel din suburbia Lunca, la monumentul eroilor – obiectiv ce va fi sfintit duminica, 11 decembrie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow