-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Gardurile jos, pentru mașinile de tuns iarba

Municipiul Pașcani nu va mai avea garduri din metal sau vegetație, pentru protecția spațiilor verzi. Conducere Primăriei a hotărât ca acestea sa fie tăiate fără un acord prealabil al Consiliului Local. In conferința săptămânală de presa, viceprimarul Cristian Rățoi a explicat ca măsura este necesară pentru a fi posibil accesul mașinilor de tuns iarba.

In zonele unde acum sunt flori va fi pus gazon pe motiv ca este mai ușor de întreținut.
In suburbia Lunca Pașcani gardul de metal din jurul troiței din centrul satului a fost tăiat de curând. Terenul plin de verdeața acum este călcat in picioare de trecători sau copiii ieșiți la joaca.

La fel s-a intampat in zona Deal, in centrul municipiului. O parte din gardul de metal de pe marginea drumului a fost scos si dus la fier vechi. In schimb, zilele trecute au fost montate mai multe bănci si coșuri de gunoi, pe străzile Ștefan cel Mare si Moldovei.

Menționăm ca fata de anul trecut in Pașcani sunt mai putine flori pe spațiile verzi. Au fost scoși mai ales trandafirii pe motiv ca sunt greu de itnretinut iar in locul lor a fost pus gazon.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow