More

  Garaj incendiat in zona Deal, Pascani (Video)

  Array

  Incendiu de proportii in zona Deal, pe strada Aleea Gradinitei. Astazi, in jurul orei 15:30, un garaj din spatele blocului M3 a fost cuprins de flacari de circa 2 m. La scurt timp, flacarile s-au extins la o anexa a aceluiasi proprietar iar mai apoi la acoperisul unei locuinte din apropiere. La fata locului au ajuns pompierii, care dupa ce au reusit sa stinga flacarile ce au mistuit garajul, au spart un geam de la locuinta vecinilor pentru a reusi sa anihileze focul ce cuprinsese acoperisul. Oamenii din imprejurimi strigau sa se inchida gazul natural care trecea printr-o conducta de alaturi, pentru ca din clipa in clipa exista pericolul unei explozii puternice.

  “Abia am ajuns acasa si nu stiu de la ce a pornit focul. Cel mai probabil, oamenii strazii au facut foc pentru a se incalzi langa garaj iar apoi flacarile s-au extins. Mi-a ars garajul in intregime si acoperisul unei anexe” povesteste speriat proprietarul, Catalin Damian.

  Si vecina de alaturi era in stare de panica. Femeia statea linistita in casa cand a auzit zarva afara, a iesit sa vada ce se intampla si a vazut ca anexa casei ei era cuprinsa de fum. Pompierii s-au luptat aproape o ora cu flacarile iar cercetarile continua pentru a se stabili cu exactitate de la ce a pornit incendiul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet