15.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Garaj incendiat in zona Deal, Pascani (Video)

Incendiu de proportii in zona Deal, pe strada Aleea Gradinitei. Astazi, in jurul orei 15:30, un garaj din spatele blocului M3 a fost cuprins de flacari de circa 2 m. La scurt timp, flacarile s-au extins la o anexa a aceluiasi proprietar iar mai apoi la acoperisul unei locuinte din apropiere. La fata locului au ajuns pompierii, care dupa ce au reusit sa stinga flacarile ce au mistuit garajul, au spart un geam de la locuinta vecinilor pentru a reusi sa anihileze focul ce cuprinsese acoperisul. Oamenii din imprejurimi strigau sa se inchida gazul natural care trecea printr-o conducta de alaturi, pentru ca din clipa in clipa exista pericolul unei explozii puternice.

“Abia am ajuns acasa si nu stiu de la ce a pornit focul. Cel mai probabil, oamenii strazii au facut foc pentru a se incalzi langa garaj iar apoi flacarile s-au extins. Mi-a ars garajul in intregime si acoperisul unei anexe” povesteste speriat proprietarul, Catalin Damian.

Si vecina de alaturi era in stare de panica. Femeia statea linistita in casa cand a auzit zarva afara, a iesit sa vada ce se intampla si a vazut ca anexa casei ei era cuprinsa de fum. Pompierii s-au luptat aproape o ora cu flacarile iar cercetarile continua pentru a se stabili cu exactitate de la ce a pornit incendiul.

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...