-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Gara Pașcani, copleșită de vegetație

Cu vegetaţia de la Gara Pașcani până-n brâu, administrația locală încearcă să se decidă cui aparține reposabilitatea pentru asigurarea curăţeniei şi igienizării. Mai exact, calea ferată, mai puțin peronul gării, este copleșită de vegetație, ca urmare a ploilor din ultimele luni, cu atât mai mult cu cât această zonă nu a fost întreținută.

Problema a fost adusă în discuție de fostul edil, Dumitru Pantazi, în cadrul Ședinței Consiliului Local de la sfârșitul lunii trecute. El a menționat că o parte din zona rămasă neîngrijită aparține municipalității și a făcut referire, în acest caz, la rampa CFR.

În replică, viceprimarul municipiului, Cristian Rățoi, a susținut că rampa CFR nu se află pe domeniul public, ci este o zonă de siguranță a celor de la CFR, motiv pentru care responsabilitatea ar cădea pe umerii celor din cadrul societății de transport feroviar.

De asemenea, conform spuselor primarului, Marius Pintile, municitorii ar urma să intervină totuși, în acest an, în zonă pentru a face curățenie, însă nu se știe cu exactitate când.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow