14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Gara din Paşcani, năpădită de buruieni şi şobolani

Principala poarta de intrare în municipiul Paşcani este năpădită de bălării. Atât pe peroane cât şi între liniile ferate buruienile au crescut mari, în unele locuri până la genunchi. Problema a fost sesizată de cei care au venit în vacanţa de la muncă din străinătate şi au coborât din tren în gara Paşcani. Ei au rămas neplăcut surprinşi de mizeria şi vegetaţia sălbatică de pe peroane, ca şi cum gară ar fi părăsită. Mai mult la umbra buruienelor se ascund tot felul de rozătoare. Reprezentanţii Primăriei ridică din umeri pe motiv că terenul aparţine CFR-ului.

Nici şeful Gării nu ştie ce să spună. Asta deoarece de mentinerea curăţeniei pentru bună circulaţie a trenurilor se ocupă altcineva.
Este vorba despre Nicusor Ionescu, fratele fostului consilier local cu acelaşi nume. El spune că până la toamnă nu are bani să curate vegetaţia, până şi că astfel de lucrări au fost făcute, ultima oară, în luna aprilie. A refuzat să explice dacă serviciile sunt prestate de societatea lui comercială sau de salariaţii SNCFR.

Menţionăm că situaţia este asemănătoare şi în jurul Gării, mai ales în parcarea din fata atelierelor CFR. Mai mult căile ferate rar folosite, cum ar fi cele pentru manevre sau spre Târgu Neamţ nici nu se mai văd din cauza buruienilor.

Alte articole